Ένας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι εισέβαλε σε εκκλησία και άρχισε να μαχαιρώνει τον ιερέα και όποιον βρίσκονταν δίπλα του. Η λειτουργία μεταδιδόταν ζωντανά και οι εικόνες σοκάρουν. Νέα επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας όταν ένας άντρας με μανία επιτέθηκε στον ιερέα, την ώρα της λειτουργίας, που μεταδιδόταν ζωντανά. Σύμφωνα με τις τελευταίες […]

Ένας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι εισέβαλε σε εκκλησία και άρχισε να μαχαιρώνει τον ιερέα και όποιον βρίσκονταν δίπλα του. Η λειτουργία μεταδιδόταν ζωντανά και οι εικόνες σοκάρουν.

Νέα επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας όταν ένας άντρας με μανία επιτέθηκε στον ιερέα, την ώρα της λειτουργίας, που μεταδιδόταν ζωντανά. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, από την επίθεση τραυματίστηκαν 4 άνδρες ηλικίας από 40 έως 70 ετών.

Η νέα επίθεση έγινε λίγες ώρες μετά το μακελειό στο εμπορικό κέντρο τοτ Σίδνεϋ με τραγικό απολογισμό 6 νεκρούς και 8 τραυματίες, ανάμεσα τους και ένα βρέφος 8 μηνών.

Το νέο αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα ( τοπική ώρα) στο ναό της Αγγλικανικής Εκκλησίας, «The Good Shepherd Church» στην περιοχή Ουέικλι, στα δυτικά του Σίδνεϊ. Ο Επίσκοπος Εμμανουήλ είδε ξαφνικά έναν άγνωστο με μαχαίρι να τον πλησιάζει στην Αγία Τράπεζα και να τον μαχαιρώνει πολλές φορές.Τον δράστη προσπάθησαν να σταματήσουν οι πιστοί που παρακολουθούσαν το κήρυγμα
Δείτε το βίντεο – Προσοχή οι εικόνες είναι σκληρές

Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Ουαλίας είπε ότι ο επίσκοπος Εμμανουήλ υπέστη «τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή του» και πως αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα που δίνει κατάθεση στις έρευνες». Τα αιτία της επίθεσης είναι άγνωστα προς το παρόν.

Ο Επίσκοπος Εμμανουήλ έχει ένα μεγάλο ποίμνιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πάνω από 17.000 ακόλουθους στο Facebook

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook