Το συνοδευτικό βίντεο των χάκερ εμφανίζει αποσπάσματα από παρουσιάσεις PowerPoint με προσωπικό του Ισραηλινού Στρατού , με διαφάνειες που φέρουν λογότυπα των τμημάτων του Γενικού Επιτελείου.

Η οργάνωση χάκερ Anonymous εξέδωσε ανακοίνωση την Παρασκευή δηλώνοντας πραγματοποίησε επιτυχημένη κυβερνοεπίθεση στον Ισραηλινό Στρατό (IDF) και σύμφωνα με πληροφορίες απέσπασε 250.000 στρατιωτικά έγγραφα.
. Διεκδικεί επίσης έλεγχο δεδομένων 20 gigabyte, που περιλαμβάνει περισσότερα από 233.000 έγγραφα, συμπεριλαμβανομένων αρχείων PDF, αρχείων Word, παρουσιάσεων PowerPoint και πολλά άλλα.

Οι Anonymous παρουσιάζουν και ένα συνοδευτικό βίντεο με αποσπάσματα από παρουσιάσεις PowerPoint που δείχνουν προσωπικό των IDF και διαφάνειες που φέρουν λογότυπα των τμημάτων του Γενικού Επιτελείου.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ασφαλείας του IDF, η πιθανότητα μιας πραγματικής παραβίασης είναι ελάχιστη, υποδηλώνοντας μια πιθανή τακτική «ψυχολογικού πολέμου» από τους χάκερ.

Το σύστημα υπολογιστή του IDF είναι καλά ασφαλισμένο και ταξινομημένο σε διάφορα επίπεδα. Εάν συνέβη μια παραβίαση, είναι απίθανο η πρόσβαση να επεκταθεί απευθείας σε υπολογιστές IDF. Αντίθετα, ενδέχεται να έχουν ληφθεί αρχεία από μη στρατιωτικούς υπολογιστές, παραβιάζοντας ενδεχομένως τους κανονισμούς. Η αυθεντικότητα των εγγράφων στο βίντεο δεν έχει επιβεβαιωθεί, αναφέρει η Jerusalem Post.

Ισχυρισμοί των Anonymous ότι είχαν χακάρει και το Υπουργείο Δικαιοσύνης

Νωρίτερα αυτό το μήνα, μια ανώνυμη πηγή ισχυρίστηκε ότι είχε χακάρει το Υπουργείο Δικαιοσύνης, αποκτώντας 8 εκατομμύρια αρχεία συνολικής χωρητικότητας 300 gigabyte, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών στοιχείων των καταγεγραμμένων ατόμων. Μερικοί από τους χάκερ, που λειτουργούν υπό το έμβλημα των Anonymous από το 2003, επανέλαβαν τον όρκο τους να «καταστρέψουν τους Σιωνιστές».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook