Δεν θα συναντηθεί τελικά ο βασιλιάς Κάρολος με τον πρίγκιπα Χάρι, παρότι ο Δούκας του Σάσεξ θα ήθελε να δεί τον πατέρα του

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα συναντήσει τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο Γ’ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στη Βρετανία λόγω του «πλήρους προγράμματος» του μονάρχη, αλλά όπως εκπρόσωπος του ο πρίγκιπας «ελπίζει να τον δει σύντομα».

Ο Δούκας του Σάσεξ έφτασε μόνος στο Ηνωμένο Βασίλειο σήμερα από την Καλιφόρνια , χωρίς τη Μέγκαν και τα παιδιά του για μια τελετή για τη 10η επέτειο των Αγώνων Invictus στο Λονδίνο αύριο.

Ο πρίγκιπας Χάρι σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ήλπιζε να συναντήσει τον βασιλιά πατέρα του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, καθώς η εκδήλωση που θα παραστεί απέχει μόλις τρία μίλια μακριά από το σημείο όπου βρίσκεται ο πατέρας του στο Clarence House.

Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι δήλωσε επίσης, σήμερα: «Σε απάντηση στις πολλές και συνεχείς εικασίες για το εάν ο Δούκας θα συναντηθεί ή όχι με τον πατέρα του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή την εβδομάδα, δυστυχώς δεν θα είναι δυνατό λόγω του πλήρους προγράμματος της Αυτού Μεγαλειότητας. Ο Δούκας φυσικά κατανοεί τις δεσμεύσεις του πατέρα του και τις διάφορες άλλες προτεραιότητες, ελπίζοντας να τον δει σύντομα».

Μόνος του, χωρίς την Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους ο πρίγκιπας Χάρι στη Βρετανία

Ο πρίγκιπας Χάρι επέστρεψε στη Βρετανία για πρώτη φορά από τότε που επισκέφθηκε τον βασιλιά Κάρολο, τον Φεβρουάριο, μετά τη διάγνωση του για καρκίνο. Ο δούκας του Σάσεξ αναμένεται να μιλήσει στην εκδήλωση, η οποία σηματοδοτεί τη συμπλήρωση μιας δεκαετίας από την έναρξη των αγώνων Invictus στο Λονδίνο το 2014. Σύμφωνα επίσης, με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, είναι μόνος του, χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους.
Πάντως, ο πρίγκιπας Χάρι δεν αναμένεται να δει ούτε τον αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος έχει προγραμματιστεί να λείπει από το Λονδίνο ή την Κέιτ Μίντλετον, της οποίας η θεραπεία για τον καρκίνο συνεχίζεται μετά την αποκάλυψη της ασθένειας τον περασμένο Μάρτιο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook