Κυνική ομολογία για τις απίστευτες φρικαλεότητες που έκανα σε βα΄ρος Ισραηλινών γυναικών και όχι μόνο που βίασαν και στη συνέχεια δολοφόνησαν από ένα πατέρα και τον έφηβο γιό του μέλη της Χαμάς, κατά την εισβολή στο Ισραήλ τον περασμένο Οκτώβριο

«Ο πατέρας μου τη βίασε, μετά τη βίασα εγώ, και μετά ο ξάδερφός μου, και μετά φύγαμε», φέρεται να είπε. «Αλλά ο πατέρας μου σκότωσε τη γυναίκα αφού τελειώσαμε να τη βιάζουμε», περιέγραψε ο γιός που μαζί με τον πατέρα του είναι κρατούμενοι του Ισραήλ.

Δύο τρομοκράτες της Χαμάς, πατέρας και γιος, ομολόγησαν ότι βίασαν αθώους Ισραηλινούς πολίτες πριν τους σκοτώσουν στις 7 Οκτωβρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Σύμφωνα με το IDF, τόσο ο πατέρας όσο και ο γιος βρίσκονται υπό κράτηση στο Ισραήλ και περιμένουν τη δίκη. Οι μαρτυρίες αυτές έφτασαν δύο μήνες μετά την έκθεση σχετικά με περιστατικά σεξουαλικής βίας στις 7 Οκτωβρίου που παρέδωσε η Πραμίλα Πάτεν, ειδική εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, ανέφερε η έκθεση.

Τα όσα περιέχονται στην έκθεση προκαλούν ανατριχίλια καθώς τόσο ο πατέρας όσο και ο γιός του ομολογούν κυνικά βιασμούς και δολοφονίες κατά την εισβολή της Χαμάς στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.

Ο 47χρονος Τζαμάλ Χουσεΐν Άχμαντ Ράντι και ο 18χρονος γιος του, Αμπντάλα, συνελήφθησαν από τον ισραηλινό στρατό στη Λωρίδα της Γάζας πριν από μερικές εβδομάδες και στη συνέχεια ανακρίθηκαν για την τρομοκρατική επίθεση.


Ο Τζαμάλ είπε ότι βρήκε μια γυναίκα που «ούρλιαζε» και «έκλαιγε» σε ένα σπίτι στο κιμπούτς Νιρ Οζ, μια κοινότητα κοντά στα σύνορα Ισραήλ-Γάζας.

Σύμφωνα με την έκθεση πώς οι δύο τρομοκράτες ομολόγησαν ότι εισέβαλαν στο Ισραήλ και διείσδυσαν κιμπούτς Νιρ Οζ,, όπου «σε κάθε σπίτι όπου έβρισκαν κάποιον, είτε τον σκότωναν είτε τον απήγαγαν».

Ο πατέρας περιέγραψε πώς βίασε μια γυναίκα που έκλαιγε ενώ την κρατούσε υπό το όπλο, και ότι μετά από 15 λεπτά, την άφησε αλλά δεν ήξερε τι της συνέβη μετά. Σύμφωνα με την ομολογία του γιου, ωστόσο, ο πατέρας του δεν έδωσε στους ανακριτές όλη την αλήθεια.

Ο γιος είπε ότι ο πατέρας του σκότωσε τη γυναίκα μετά τον βιασμό της από πολλούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου, ανέφερε η έκθεση.

«Ο πατέρας μου τη βίασε, μετά τη βίασα εγώ, και μετά ο ξάδερφός μου, και μετά φύγαμε», φέρεται να είπε. «Αλλά ο πατέρας μου σκότωσε τη γυναίκα αφού τελειώσαμε να τη βιάζουμε».

Μια άλλη γυναίκα βιάστηκε από τους δύο τρομοκράτες, καθώς και δύο ακόμη άτομα που βιάστηκαν από τον πατέρα, ανέφερε η έκθεση, λέγοντας ότι ομολόγησε ότι «βίασε και ένα άλλο κορίτσι» και ότι «έσπασε σε πέντε σπίτια».

Σοκάρουν οι περιγραφές των τρομοκρατών
«Σε κάθε σπίτι όπου βρίσκαμε κάποιον, είτε τον σκοτώναμε είτε τον απαγάγαμε», είπε ο Τζαμάλ. Από τους 400 κατοίκους του κιμπούτς Νιρ Οζ, τουλάχιστον 20 σκοτώθηκαν στις 7 Οκτωβρίου και 80 απήχθησαν. Ο Τζαμάλ εμφανίστηκε ατάραχος καθώς εξηγούσε με τρομακτικές λεπτομέρειες πώς μπήκε σε ένα σπίτι και σκότωσε το ζευγάρι που κρυβόταν μέσα.

«Στο πρώτο σπίτι βρήκα μια γυναίκα και τον σύζυγό της τους βάλαμε φωτιά και τους σκοτώσαμε… ήταν γύρω στα 40».

Τα ανατριχιαστικά βίντεο από τις συνεντεύξεις του Τζαμάλ και του Αμπντάλα κυκλοφόρησαν γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου οι αηδιασμένοι θεατές παρατήρησαν πόσο άνετα και οι δύο άνδρες μιλούσαν για τις φρικαλεότητες που έκαναν.

Η αναφορά της Πατέν εκπροσώπου του ΟΗΕ βασίστηκε σε συνεντεύξεις με πολλά θύματα και επιζώντες της 7ης Οκτωβρίου, καθώς και σε έρευνες για τα πτώματα των θυμάτων σε διαφορετικά νεκροτομεία.

«Ήταν ένας κατάλογος με τις πιο ακραίες και απάνθρωπες μορφές δολοφονίας, βασανιστηρίων και άλλων φρίκης», ανέφερε η Daily Mail, σύμφωνα με την Πατέν.

Ορισμένες γυναίκες που συμμετείχαν στο μουσικό φεστιβάλ Supernova στις 7 Οκτωβρίου ήταν επίσης θύματα της χρήσης σεξουαλικής βίας από τη Χαμάς ως όπλο, ανέφερε η έκθεση.

Η έκθεση ολοκληρώθηκε με έναν εκπρόσωπο του IDF να λέει σε βίντεο: «Τους τελευταίους μήνες, έχουμε δει αμέτρητα στοιχεία για τη βάναυση βία που χρησιμοποίησε η Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, συμπεριλαμβανομένων φρικτών πράξεων έμφυλης και σεξουαλικής βίας. Αυτές οι ομολογίες αποδεικνύουν περαιτέρω ότι κάθε προσπάθεια άρνησης της φρίκης της 7ης Οκτωβρίου και δυσφήμισης των καταθέσεων μαρτύρων, επιζώντων και απελευθερωμένων ομήρων, είναι μέρος μιας εκστρατείας για την απονομιμοποίηση του Ισραήλ και την προώθηση της δικαιολόγησης της τρομοκρατίας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook