«Άδειο» από δημόσιες εμφανίσεις το πρόγραμμα τηςπρογκίπισσας της Ουαλίας. Δεν αποκλείεται νέο «βίντεο που θα ενημερώνει τη χώρα για την υγεία της».

Ανησυχία επικρατεί για κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον μετά τη διάγνωση με καρκίνο, καθώς οι πληροφορίες που αφήνει το παλάτι να διαρρεύσουν είναι ελάχιστες και περιορίζονται σε διαβεβαιώσεις ότι η θεραπεία πηγαίνει καλά.

Ωστόσο παρά τις διαβεβαιώσεις του Γουίλιαμ σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση ότι η Κέιτ Μίντλετον πάει καλά στην υγείας πηγές αναφέρουν στη Daily Beast, ότι είναι πιθανό να μην κάνει ξανά, καμία δημόσια εμφάνιση για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Πηγές από το παλάτι, τόνισαν στο Daily Beast, ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας πιθανότατα «δεν θα εμφανιστεί δημοσίως για το υπόλοιπο του έτους» εν μέσω της θεραπείας που συνεχίζει με μια προληπτική χημειοθεραπεία για τον καρκίνο, που η ίδια είχε ανακοινώσει μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο. .

Πηγή από το Παλάτι είπε στη Daily Beast, ότι «το ημερολόγιο της Kate για φέτος είναι άδειο. Δεν υπάρχει τίποτα προγραμματισμένο. Μπορεί να μην εμφανίζεται δημόσια για το υπόλοιπο της χρονιάς».

Επίσης σύμφωνα και με Daily Mail οι φίλοι της Κέιτ είπαν «ίσως να μην ξαναδούμε την Κάθριν μέχρι το φθινόπωρο — και μόνο τότε αν έχει αναρρώσει πλήρως».)

Για το πώς θα αντιμετωπίσει το Παλάτι την αναπόφευκτη αναζωπύρωση των θεωριών συνωμοσίας και τις εικασίες ότι μια παρατεταμένη απουσία θα προκαλούσε ιδιαίτερη ανησυχία , η πηγή της Daily Beast είπε: «Δεν θα απέκλεια άλλο ένα μήνυμα βίντεο που θα ενημερώνει τη χώρα για την υγεία της. Το βίντεο αποδείχτηκε ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να κρατήσουν μακριά τους συνωμοσιολόγους».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι η πριγκίπισσα θέλει να περνάει τον χρόνο της με την οικογένειά της και την επόμενη εβδομάδα, θα πάνε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στο εξοχικό σπίτι τους στο κτήμα Sandringham. Εκεί, είναι πιθανό να την επισκεφτούν και οι γονείς της. Φιλικό πρόσωπο του πριγκιπικού ζεύγους, ξεκαθάρισε ότι: «Το βασικό για εκείνη τώρα είναι να αποφύγει κάθε είδους στρες ή άγχους και να συνεχίσει να γίνεται καλά. Θα την κοπανήσει και θα φύγει για το Sandringham τη στιγμή που το σχολείο θα σταματήσει»

Και ο Ουίλιαμ φέρεται να επιθυμεί να απέχει για λίγο από τα καθήκοντά του και να είναι στο πλευρό της συζύγου του, τουλάχιστον για τις επόμενες έξι εβδομάδες, αφού του χαρίστηκε απροσδόκητα άδεια, με τη βασιλική οικογένεια να δηλώνει ότι θα αποσυρθεί από ορισμένες υποχρεώσεις.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook