Η κοπέλα που σήμερα είναι 17 χρόνων βρήκε το θάρρος και κατήγγειλε τον 49χρονο στις αρχές της Μαγιόρκα για όλα όσα περνούσε στα χέρια του επί 5 χρόνια

Σοκάρει η είδηση που έρχεται από την Ισπανία και αφορά τη σύλληψη ενός άνδρα που φέρεται να κρατούσε από το 2019 την ανήλικη θετή του κόρη ως σκλάβα του σεξ και τη βίαζε επί 5 χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν το 2015, όταν ο συλληφθείς ταξίδεψε στη Νικηγία παρουσιάστηκε ως φιλάνθρωπος που ήθελε να παντρευτεί μια γυναίκα για να προσφέρει σε αυτήν και τις κόρες της μια καλύτερη ζωή στην Ισπανία.

Έτσι στην αφρικανική χώρα εντόπισε τη μητέρα του θύματος που είχε κι άλλες κόρες και την έφερε στη Μαγιόρκα το 2019, ο άνδρας παρείχε στη γυναίκα αυτή ένα σπίτι σε ένα χωριό του νησιού. Ο ίδιος εγκαταστάθηκε με τη 12χρονη κόρη της στο σπίτι του, ισχυριζόμενος ότι με αυτόν τον τρόπο το κορίτσι θα είχε καλύτερη φροντίδα και θα ήταν πιο εύκολο γι’ αυτόν να φέρει τις άλλες αδελφές από την Αφρική.

Η γυναίκα έδειξε εμπιστοσύνη και συμφώνησε. Με αυτόν τον τρόπο, ο άνδρας εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά την ανήλικη, καθώς την είχε υπό τον απόλυτο έλεγχό του, ενώ εκβίαζε τόσο τη μητέρα όσο και την ανήλικη ότι θα τις καταγγείλει και θα απελαθούν ή δεν θα φέρει και τα άλλα κορίτσια από τη Νιηγία..

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι αστυνομικοί ήταν σε θέση να επιβεβαιώσουν ότι το εν λόγω άτομο απειλούσε να επιστρέψει την ίδια και τη μητέρα της στη χώρα τους, οπότε η ανήλικη τον υπάκουε επειδή φοβόταν μήπως δεν μπορέσει να προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον στις αδελφές της.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ο δράστης κράτησε την επιμέλεια της ανήλικης, με την οποία έμενε σε φάρμα στον δήμο Αλγάιντα της Μαγιόρκα και στη διάρκεια των πέντε αυτών χρόνων την κακοποίησε επανειλημμένα, σε σημείο που την έκανε σεξουαλική του σκλάβα.

Σύμφωνα με τον ισπανικό ιστότοπο Elcaso, το θύμα, δεκαεπτά ετών σήμερα, αλλά μόλις δώδεκα όταν άρχισε η κακοποίηση, απευθύνθηκε στην οργάνωση “Hermanas Oblatas” και κατήγγειλε όλα όσα υπέφερε επί πέντε χρόνια. Πήρε αυτή την απόφαση αφού έμαθε ότι ο σύζυγος της μητέρας της σχεδίαζε να φέρει και τις μικρότερες αδελφές της στη Μαγιόρκα.

Μετά τις σχετικές καταγγελίες, η ισπανική αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του 49χρονου. Οι αστυνομικοί βρήκαν κάμερες σε όλα τα δωμάτια, καθώς και πολλές ηλεκτρονικές συσκευές καταγραφής, όπως σκληρούς δίσκους και USB. Εκεί ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε αποθηκεύσει βίντεο και φωτογραφίες που έκαναν τις αρχές να αντιληφθούν ότι, εκτός από τους βιασμούς, ο 49χρονος προχωρούσε στην παραγωγή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook