Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση σήμερα κατά τη διάρκεια της παρέλασης Trooping the Color παρά τη συνεχιζόμενη θεραπεία για τον καρκίνο

Η Κέιτ Μίντλετον , η οποία λαμβάνει χημειοθεραπεία για μια άγνωστη μορφή καρκίνου από τον Φεβρουάριο, συνόδεψε τα τρία παιδιά της σε μια άμαξα κατά τη διάρκεια της παρέλασης Trooping the Color.


Στις φωτογραφίες μάλιστα μέσα στην άμαξα μαζί με τα παιδιά της, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις , έδειχνε ευδιάθετη και χαμογελαστή.

Νωρίτερα, η οικογένεια εθεάθη να φτάνει στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ με αυτοκίνητο στις 10 το πρωί, με τον Τζορτζ να κάθεται ανάμεσα στην Κέιτ και τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και τη Σάρλοτ και τον Λούις απέναντι.
Πλήθος κόσμου περιμένει να δει την Κέιτ

Δείτε τη στιγμή που η πριγκίπισσα της Ουαλίας έφτασε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για την πρώτη της επίσημη δημόσια εμφάνιση για φέτος.

Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή της μετά τη διάγνωση του καρκίνου.

«Έφτασε στο παλάτι όπου θα μπει σε μια άμαξα μαζί με τα τρία παιδιά της», λέει η βασιλική ανταποκρίτρια Laura Bundock. «Θα κατευθυνθούν κατά μήκος του εμπορικού κέντρου προς το Horse Guards Parade, όπου θα παρακολουθήσουν το Trooping».

Δεν έχει επιβεβαιωθεί αν η Κέιτ θα είναι παρούσα στο μπαλκόνι για το flypast της RAF αργότερα.

Όλα τα μάτια στραμμένα  στην Κέιτ – Πλήθος κόσμου περιμένει να τη δεί
Η σημερινή εμφάνιση είναι μια «πραγματικά σημαντική στιγμή» για την πριγκίπισσα της Ουαλίας καθώς η Κέιτ και ο Κάρολος έχουν αυτόν τον πολύ βαθύ δεσμό τώρα, και οι δύο είχαν φέτος διάγνωση καρκίνου. Σύμφωνα με το Skynews: «Μας λένε από το παλάτι του Κένσινγκτον – την ομάδα της πριγκίπισσας της Ουαλίας, ότι αυτό σίγουρα δεν είναι μια επιστροφή της για τα δημόσια καθήκοντα, για τη δημόσια ζωή. Αλλά η σημερινή ημέρα είναι αναμφίβολα μια ενθαρρυντική στιγμή, διότι γνωρίζει ότι όταν βγει σε αυτό το μπαλκόνι, όλα τα μάτια εδώ και σε όλο τον κόσμο θα την παρακολουθούν».

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Όπως είναι φυσικό τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια με την Scotland Yard να έχει αναλάβει την όλη εεπιχείρηση αστυνόμευσης, Σύμφωνα με την dailymail.co.uk στην εκδήλωση η αντιμοναρχική ομάδα Republic να επιτρέπεται να διαμαρτυρηθεί αλλά ναπαγορεύεται η χρήση ενισχυμένου ήχου. Εκατοντάδες αξιωματικοί της Μητροπολιτικής Αστυνομίας αναπτύχθηκαν στην τελετουργική διαδρομή για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια όσων παρακολουθούν με τους συγκεντρωμένους να είναι δεκάδες χιλιάδες.

Τι είναι το Trooping the Colour

Το Trooping the Colour είναι μια ετήσια στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιείται στο Λονδίνο για να γιορτάσει τα επίσημα γενέθλια του Βρετανού μονάρχη. Πρόκειται για μια παραδοσιακή τελετή που χρονολογείται από τον 17ο αιώνα και περιλαμβάνει την παρέλαση και την επιθεώρηση στρατευμάτων από τον μονάρχη.

Η τελετή περιλαμβάνει στρατιωτικές μπάντες, άλογα και περίπου 1.400 στρατιώτες που συμμετέχουν στην παρέλαση. Το αποκορύφωμα της εκδήλωσης είναι η εμφάνιση της βασιλικής οικογένειας στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ για να χαιρετίσουν το πλήθος και να παρακολουθήσουν το flypast της Βασιλικής Αεροποριασ.

Ο Βασιλιάς Κάρολος έγινε 75 στις 14 Νοεμβρίου και αυτό θα είναι το δεύτερο Trooping the colour που θα τελεστεί μετά τον θάνατο της μητέρας του, Βασίλισσας Ελισάβετ, και την ανάληψη του θρόνου από τον ίδιο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook