O Ερντογάν χαστούκισε αγοράκι επειδή δεν του φίλησε το χέρι – Βίντεο
Παραδοσιακά στην Τουρκία συνηθίζεται τα μικρά παιδιά να φιλούν το χέρι των μεγάλων.
Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερνογάν να χαστουκίζει ένα μικρό αγόρι, όταν αυτό, ενώ του έχει τείνει το χέρι του , τον κοιτά για λίγα δευτερόλεπτα αμήχανο χωρίς να του φιλήσει το χέρι.
Το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια τελετής εγκαινίων για σπίτια που ανακατασκευάστηκαν στο πλαίσιο της αστικής μεταμόρφωσης στη βόρεια επαρχία Ρίζε.
Μετά την ομιλία, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παρέδωσε τα κλειδιά των σπιτιών στους ιδιοκτήτες.
Δύο παιδιά μιας οικογένειας ανέβηκαν στη σκηνή πριν από τους γονείς τους. Ο Ερντογάν άπλωσε το χέρι του στο μικρότερο αγοράκι που έτρεξε προς το μέρος του.
Όταν το μικρό αγοράκι για λίγα δευτερόλεπτα κοντοστάθηκε και απλά κοίταζε τον πρόεδρο,χωρίς να του φιλήσει το χέρι εκείνος χαστούκισε το παιδί.
Το παιδί, αφού του εξήγησαν φίλησε το χέρι του Τούρκου προέδρου. Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος της Τουρκίας έδωσε χρήματα στον μεγαλύτερο αδερφό, κάτι που κάνει συχνά σε δημόσιες εμφανίσεις του.
Σημειώνεται, ότι το χειροφίλημα σε μεγαλύτερους είναι ένα παραδοσιακό έθιμο στη Τουρκία και εκφράζει τον σεβασμό στο πρόσωπο του μεγαλύτερου.
Παλιότερα, ο Τούρκος πρόεδρος βρισκόνταν σε εγκαίνια και αστειευόμενος είχε πάλι χτυπήσει στο κεφάλι ένα αγοράκι το οποίο κούνησε την κορδέλα.
Ολες οι Ειδήσεις
- Αρχή για το Ξέπλυμα: Αντιμέτωπος με κακούργημα ο Γιάννης Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ, δεν δήλωσε εισοδήματα 3,2 εκατ. ευρώ
- Μαρινάκης: Δεν υπάρχει ζήτημα εμπλοκής της Ελλάδας σε επιχείρηση στο Στενό του Ορμούζ
- «Φως στο Τούνελ»: Ηγέτης στην τηλεθέαση και την Παρασκευή 13 Μαρτίου
- Ρία Ελληνίδου: Ανέβασε βίντεο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να τραγουδούν μέσα στο αμάξι
- O Τράμπ πιέζει το τις χώρες του ΝΑΤΟ και την Κίνα για τα Στενά του Ορμούζ και σκέφτεται να καταλάβει τη νήσο Χαργκ
- ΕΡΤ1: «ΠΟΠ Μαγειρική» με τον Ανδρέα Λαγό – Καλεσμένοι οι Κώστας Φαλελάκης, Νίκος Καραθάνος, Πέγκυ Σταθακοπούλου, Δήμητρα Στογιάννη, Δημήτρης Κανέλλος – Aπό 16 έως 20.03.2026
- Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 0-0: «Γκέλα» με πειραματική ενδεκάδα ενόψει Μπέτις
- Φάκελος 17Ν» με τον Αλέξη Παπαχελά: Η νέα, μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ συνεχίζεται τη Δευτέρα 16 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα στις 21.00
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook