Εν αναμονή της πολυσυζητημένης συνέντευξης του Χάρι και της Μέγκαν στην Όπρα Γουίνφρι , η Βασίλισσα Ελισάβετ έστειλε το δικό της μήνυμα στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας της Κοινοπολιτείας.

Η Βασίλισσα με όλη την οικογένεια στο πλευρό της τόνισε την ανάγκη να είμαστε σε επαφή με τους δικούς μας και με τους φίλους μας αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Ο Πρίγκιπας Κάρολος και ο Γουίλιαμ και η Κέιτ εμφανίστηκαν μαζί σε μια ειδική εκπομπή του BBC One την ώρα που το Παλάτι συνταράσσεται από όσα είπαν και θα πουν ο Χάρι και η Μέγκαν.

Το Παλάτι και ο φιλικός του Τύπος επέδειξαν αδιαφορία για την περίφημη συνέντευξη. Η «Ντέιλι Μέιλ» μίλησε για «κακή χρονική συγκυρία της συνέντευξης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν, τη στιγμή που οι Βρετανοί ανησυχούν για τον κορωνοϊό, τους εμβολιασμούς κι αν τα παιδιά τους θα πάνε σχολείο… Επιπλέον, ο παππούς Φίλιππος είναι ασθενής σοβαρά…».

Το δε Παλάτι οργάνωσε ειδική εκδήλωση μνήμης -με αφορμή την Ημέρα της Κοινοπολιτείας- για να εξάρει τη συμβολή των μελών του σε κοινωνικά ζητήματα και στην ανάδειξη του πολιτισμού των αυτοχθόνων σε πρώην αποικίες. Εκτιμάται ότι ήταν μια προσπάθεια για να μειωθεί ο αντίκτυπος από σχόλια στα σόσιαλ μίντια σχετικά με ρατσιστική αντιμετώπιση της Αφροαμερικανίδας Μέγκαν.

Οι υποστηρικτές της βρετανικής μοναρχίας κατηγορούν τον νεότερο γιο του Καρόλου και τη σύζυγό του για εκδικητική διάθεση εναντίον των Ανακτόρων και προσπάθεια «εξαργύρωσης» των τίτλων τους.

Την συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, στην Όπρα Γουίνφρεϊ θα έχουν την δυνατότητα να δουν οι Έλληνες τηλεθεατές την Δευτέρα 8 Μαρτίου, στις 16:00.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook