Η πολυαναμενόμενη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, στην Όπρα Γουίνφρεϊ προβλήθηκε τα ξημερώματα. Η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε ότι στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνη της είχε τάσεις αυτοκτονίας και κατηγόρησε τη βασιλική οικογένεια για ρατσισμό...

«Δεν πρόκειται ποτέ να αποκαλύψω τις συζητήσεις που έκανα με την οικογένειά μου για το θέμα του χρώματος του γιού μου. Εκείνη την εποχή που έγιναν ήμουν σε περίεργη θέση, σοκαρισμένος. Δεν αισθάνομαι άνετα να το συζητήσω δημόσια. Αλλά η ερώτηση τι χρώμα θα έχουν τα παιδιά μπήκε στο τραπέζι αμέσως μετά τον γάμο, πριν ακόμα η Μέγκαν μείνει έγκυος». είπε ο Χάρι, με το ζευγάρι να δηλώνει πως για αυτόν τον λόγο δεν έκαναν πρίγκιπα τον Άρτσι…

Όταν ακόμα ήταν έγκυος στον Αρτσι η Μέγκαν Μαρκλ, αποκάλυψε πως της ανακοινώθηκε από το Παλάτι ότι ο γιος της δεν θα είχε κρατική προστασία και ασφάλεια. Μαλιστα, εξομολογήθηκε πως είχε τάσεις αυτοκτονίας:

«Σκεφτόμουν πως θα ήταν καλύτερα για όλους να δώσω τέλος στη ζωή μου. Ήξερα πως αν δεν το είχα πει, θα το είχε κάνει. Απλά δεν ήθελα να είμαι άλλο ζωντανή. Και αυτή ήταν μια ξεκάθαρη, πραγματική, τρομακτική και συνεχής σκέψη. Έφτασα στην άκρη του γκρεμού, κατέρρευσα ψυχολογικά. Είχα άμεση ανάγκη από ειδικό. Ο Χάρι πήγε και ζήτησε βοήθεια, να δούμε έναν ψυχολόγο, έναν ειδικό. Ακόμη και αυτό το αρνήθηκαν». Μάλιστα είπε πως αφού εκμυστηρεύτηκε για τις αυτοκτονικές της τάσεις, από το Παλάτι την ανάγκασαν να παραβρεθεί με το ζόρι σε εκδήλωση στο Royal Albert Hall.

Ο πρίγκιπας Κάρολος και το Megxit

Ο Χάρι αποκάλυψε ότι ο πατέρας του, πρίγκιπας Κάρολος, σταμάτησε να δέχεται τις κλήσεις του όταν αποφάσισαν με τη Μέγκαν Μαρκλ να φύγουν από τη βασιλική οικογένεια. Οι δύο τους δήλωσαν ότι είχαν αρχίσει να οργανώνουν την αποχώρησή τους από τη βασιλική οικογένεια έξι μήνες μετά το γάμο τους. Ο Χάρι είπε πως ο πατέρας και ο αδερφός του είναι «παγιδευμένοι» στο Λονδίνο και τόνισε ότι η σύζυγός του «τον έσωσε». Αποκάλυψαν μάλιστα ότι μέχρι την ημέρα που έφυγαν από το Παλάτι, η Μέγκαν δεν είχε πρόσβαση στο διαβατήριό της, το δίπλωμα οδήγησης ή ακόμα και τα κλειδιά της.

Τι θα έκανε η Νταϊάνα;

Πως θα αντιδρούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα σε όλο αυτό αν ζούσε ρώτησε η Όπρα τον Χάρι με εκείνον να απαντά πως Η μητέρα του «θα ήταν πολύ θυμωμένη με τις εξελίξεις». «Σίγουρα θα είχε πάρει το μέρος μας. Νιώθω την παρουσία της σε όλες μου τις κινήσεις. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ μαζί με την σύζυγό μου και απαντάμε ενωμένοι στις ερωτήσεις…»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook