Ο Τόμας Μαρκλ εξαπολύει βολές κατά του «ξιπασμένου» γαμπρού του και ξεθάβει ντροπιαστικές στιγμές από το παρελθόν του πρίγκιπα

Στην αντεπίθεση μετά τη συνέντευξη βόμβα της κόρης του και του γαλαζοαίματου συζύγου της πέρασε σήμερα ο Τόμας Μαρκλ, μιλώντας στην εκπομπή Good Morning Britain.

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ απέρριψε τους ισχυρισμούς της ότι την πρόδωσε, επαναλαμβάνοντας με έμφαση ότι έχει ζητήσει πολλές φορές συγγνώμη για τα λάθη του και ότι θα είναι για πάντα δίπλα της για ό,τι χρειαστεί, παρότι οι σχέσεις τους παραμένουν παγωμένες από τον γάμο της και έπειτα.

Αν και απέφυγε να μιλήσει αυτή τη φορά με σκληρά λόγια για την κόρη του, εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στον γαμπρό του, ξεθάβοντας μάλιστα ντροπιαστικές στιγμές από το παρελθόν του πρίγκιπα Χάρι.

Όπως εξηγεί η Daily Mail και αναμεταδίδει το Πρώτο Θέμα, η 39χρονη Δούκισσα του Σάσεξ ανέφερε στη συνέντευξή της στην Όπρα ότι αισθάνθηκε προδομένη από το ψέμα που της είπε ο πατέρας της όταν τον ρώθησε αν συνεργάζεται με τα βρετανικά ταμπλόιντ, προσθέτοντας ότι η ίδια δεν θα μπορούσε ποτέ να προξενήσει στον γιο της Άρτσι πόνο, όπως έκανε σε εκείνη ο Τόμας Μαρκλ. Η Μέγκαν Μαρκλ υπογράμμισε ότι, παρόλο που τα βρετανικά ΜΜΕ κυνηγούσαν τον πατέρα της για μήνες, προσφέροντάς του δώρα για να τους μιλήσει ή να φωτογραφηθεί, το γεγονός ότι υπέκυψε στις πιέσεις αποτελεί δική του ευθύνη, όπως εξάλλου και το γεγονός ότι της είπε ψέματα. Όπως επισήμανε εξάλλου η 39χρονη στη συνέντευξή της, τις ίδιες πιέσεις δέχεται χρόνια και η μητέρα της, η οποία εξακολουθεί να διατηρεί «αξιοπρεπή στάση». Για όλους τους παραπάνω λόγους η Μέγκαν σχολίασε ότι της είναι δύσκολο να συμφιλιωθεί με την ιδέα όσων έκανε ο 76χρονος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα της συνέντευξης δεν προβλήθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής, αφού συγκαταλέγεται στα αποσπάσματα που κόπηκαν στο μοντάζ. Το CΒS όμως έδωσε στη δημοσιότητα το κλιπ πριν από μερικές ώρες.

Στη σημερινή του συνέντευξη ο πατέρας της Δούκισσας του Σάσεξ είπε ότι, παρόλο που αναγνωρίζει ότι την απογοήτευσε, το ίδιο έκανε κι εκείνη σ’ αυτόν, όταν έκοψε κάθε επαφή μετά το χειρουργείο που έκανε στην καρδιά του, πριν από τρία χρόνια. «Η ουσία είναι ότι δεν με έχασε. Βγήκε και είπε σε δήλωσή της ότι με έχασε, αλλά δεν με έχασε. Ήμουν και είμαι πρόθυμος να βρίσκομαι πάντα στο πλευρό της, εφόσον το θελήσει η ίδια», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Τόμας Μαρκλ.

O 76χρονος υπογράμμισε ότι είχε ζητήσει επανειλημμένα συγγνώμη στην Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι για το γεγονός ότι είχε «στήσει» δήθεν τυχαία φωτογράφησή του από παπαράτσι, στην τελική ευθεία πριν τον γάμο τους και ότι είχε μιλήσει στα media για τη σχέση του με την κόρη του. Μάλιστα αποκάλυψε ότι μία από τις φορές που ζήτησε συγγνώμη για τα λάθη του (που ακόμα μετανιώνει) ανέφερε κάτι που πιθανόν να ενόχλησε ιδιαίτερα την κόρη του: «Είπα ότι όλοι κάνουμε λάθη, αλλά ότι τουλάχιστον εγώ δεν είχα παίξει ποτέ γυμνός μπιλιάρδο ούτε είχα ντυθεί σαν τον Χίτλερ».

Η τελευταία πρόταση αποτελεί αναφορά σε δύο ντροπιαστικές στιγμές από το παρελθόν του πρίγκιπα Χάρι. Όπως υπενθυμίζει η Metro, ο Δούκας του Σάσεξ είχε αναγκαστεί να δηλώσει δημόσια συγγνώμη μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών που τον έδειχναν ντυμένο ως ναζί σε πάρτι μεταμφιεσμένων το 2005. Σάλο είχαν προκαλέσει επίσης οι φωτογραφίες που τον έδειχναν να διασκεδάζει γυμνός με φίλους σε σουίτα στο Λας Βέγκας το 2012.

Περιγράφοντας την τελευταία επικοινωνία που είχε με τον γαμπρό του, μετά τη σοβαρή επέμβαση που έκανε στην καρδιά, έκανε το εξής σχόλιο: «Ο Χάρι μου είπε ότι, αν τον είχα ακούσει, δεν θα είχαν συμβεί όλα αυτά. Ακούγοντάς τον από το κρεβάτι του νοσοκομείου και ενώ ήμουν με τους ορούς, θεώρησα πως αυτό ήταν κάπως ξιπασμένο και έτσι το έκλεισα».

Ο Τόμας Μαρκλ χρησιμοποίησε την εμφάνισή του στην εκπομπή GMB για να απευθύνει ξανά έκκληση στη Μέγκαν να συμφιλιωθούν, τονίζοντας ότι δεν θα πάψει ποτέ να την αγαπάει παρά το γεγονός ότι «δεν συμφωνεί με όλα όσα κάνουν τα παιδιά του» και προσθέτοντας με νόημα ότι τώρα η απόσταση που τους χωρίζει είναι μόνο μερικές δεκάδες χιλιόμετρα.

«Οι Βρετανοί δεν είναι ρατσιστές»

Κληθείς να σχολιάσει τις αποκαλύψεις «βομβα» που έκανε η κόρη του στη συνέντευξη στην Όπρα, αναφορικά με ρατσισμό στο παλάτι και με συζητήσεις που γίνονταν από μέλη της βασιλικής οικογένειας για το πόσο σκουρόχρωμο θα ήταν το παιδί της με τον πρίγκιπα Χάρι, ο Τόμας Μαρκλ σχολίασε ότι, κατά την άποψή του, οι Βρετανοί δεν είναι ρατσιστές.

«Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν είναι ρατσιστές, οι Βρετανοί δεν είναι ρατσιστές» είπε χαρακτηριστικά ο 76χρονος, συμπληρώνοντας ότι το φαινόμενο του ρατσισμού είναι εντονότερο στο Λος Άντζελες απ’ ό,τι στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αναφορικά με τις συζητήσεις για το χρώμα του Άρτσι είπε ότι ο ίδιος «εικάζει και ελπίζει» ότι πρόκειται απλά για μια χαζή ερώτηση που έκανε κάποιος, χωρίς να κρύβει μοχθηρά κίνητρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook