Αιτία είναι δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, που αφήνουν να εννοηθεί πως η Ακσενέρ στην προσωπική της ζωή είναι ελαφρών ηθών, τα οποία η αντίπαλος του Ερντογάν θεωρεί πως εκπορεύονται από κύκλους του Ερντογάν

Στην αντεπίθεση κατά του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, πέρασε η πολιτική του αντίπαλος Μεράλ Ακσενέρ, πρόεδρος του «Καλού Κόμματος».

Αιτία είναι δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, που αφήνουν να εννοηθεί πως η Ακσενέρ στην προσωπική της ζωή είναι ελαφρών ηθών, τα οποία η αντίπαλος του Ερντογάν τόνισε πως εκπορεύονται από κύκλους του Ερντογάν.

Σε ομιλία της η πρόεδρος του Καλού Κόμματος επιτέθηκε κατά των Ντεβλέτ Μπαχτσελί και Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας απευθυνόμενη στον Τούρκο πρόεδρο πως: «Και συ πρόεδρε Ερντογάν έχεις γυναίκα, έχεις κόρη και αφήνεις τέτοια υπονοούμενα εναντίον μου». Η πρόεδρος συνέχισε λέγοντας πως θα τους κυνηγήσει και μετά θάνατον.

«Κι αν πεθάνω, ή κι αν με δολοφονήσουν, κι αν με απειλήσουν, κι αν μείνω ολομόναχη θα συνεχίσω τον αγώνα μου. Αν δεν το κάνω θα είμαι ανέντιμη, άτιμη. Αυτός εδώ είναι ο λόγος, ο όρκος μιας μουσουλμάνας Τουρκάλας γυναίκας. Θεέ μου ορκίζομαι αν σταματήσω τον αγώνα μου εναντίον τους θα είμαι ανέντιμη. Τώρα θα δούμε ποιος είναι o τολμηρός, ο λαός, ή αυτός που κυβερνάει».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook