Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ δημοσιεύθηκε στο Harper’s Bazaar και ισχυρίζεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε ένα email που αφορούσε έναν μεγάλο καβγά της με την Κέιτ Μίντλετον.

Ο βασιλικός συντάκτης Omid Scobie, ο οποίος είναι ο συγγραφέας της βιογραφίας του Χάρι και της Μέγκαν, «Finding Freedom», ανέλυσε περαιτέρω ένα περιστατικό με πρωταγωνίστριες τις δύο νύφες της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Το επίμαχο σκηνικό σημειώθηκε πριν από τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ με τον Πρίγκιπα Χάρι. Συγκεκριμένα είχε υπάρξει μία φήμη ότι η δούκισσα του Sussex έκανε τη Κέιτ Μίντλετον να κλάψει.

Στη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα η Μέγκαν Μαρκλ δήλωσε στην Όπρα Γουίνφρι ότι δεν έκανε τη δούκισσα του Κέιμπριτζ να κλάψει αλλά συνέβη το αντίθετο.

To email της Μέγκαν Μαρκλ

Όπως αναφέρει το Must, η Μέγκαν Μαρκλ και η Κέιτ Μίντλετον είχαν μία διαφωνία κατά τη διάρκεια μίας συνάντησής τους για τα φορέματα λουλουδιών για τον γάμο της δούκισσας του Σάσεξ με τον Πρίγκιπα Χάρι το 2018.

Μάλιστα, η σύζυγός του Πρίγκιπα Χάρι φέρεται να έστειλε ένα email σε έναν από τους βοηθούς της, το οποίο σημειώνει πώς η βασιλική οικογένεια, δεν έκανε τίποτα για να κοπάσει τις φήμες για αυτήν τη συγκεκριμένη κατάσταση, παρά το γεγονός ότι επέλεξε να διαψεύσει κάποιους ψευδείς ισχυρισμούς για άλλα μέλη της οικογένειας.

Όταν το παλάτι του Κένσινγκτον ζήτησε από το ζευγάρι να υπογράψει μια δήλωση που ανέφερε ότι ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν εκφοβίζει το ζευγάρι, προτού αποφασίσουν να απομακρυνθούν από τα βασιλικά οικογενειακά καθήκοντά τους, τότε η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να απάντησε στον βοηθό της δεν έχει νόημα να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση και ίσως αυτή να πυροδοτούσε περισσότερο τα Μέσα που την κατηγορούν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook