Ο παλαιότερα υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός Έλιοτ Πέιτζ θα γίνει ο πρώτος τρανς άνδρας, που πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του περιοδικού Time.

Έναν τρανς άνδρα θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά το εξώφυλλο του περιοδικού Time, με τον υποψήφιο για Όσκαρ ηθοποιό, Έλιοτ Πέιτζ να δηλώνει ότι ένιωθε καιρό μια αποσύνδεση μεταξύ του πώς ο κόσμος τον έβλεπε και πώς εκείνος ένιωθε για τον εαυτό του. «Απλά, δεν αναγνώριζα ποτέ τον εαυτό μου. Για πολύ καιρό, δεν μπορούσα καν να κοιτάξω φωτογραφία μου».

Ο 34χρονος Πέιτζ, ο οποίος έχει προταθεί για αρκετά βραβεία για την ταινία Juno (2007) και πρωταγωνιστεί στη σειρά του Netflix «The Umbrella Academy», ανακοίνωσε ότι είναι τρανς τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο ηθοποιός είχε αναρτήσει στο Instagram ότι δεν μπορούσε «να αρχίσει να περιγράφει πόσο ξεχωριστά νιώθει που τελικά αγαπάει τόσο το ποιος είναι, ώστε να ακολουθήσει τον αυθεντικό εαυτό του».

«Γεια σου φίλοι», έγραψε τον Δεκέμβριο στα social media «θέλω να μοιραστώ μαζί σας ότι είμαι τρανς, οι αντωνυμίες μου είναι αυτός/αυτοί και το όνομά μου είναι Elliot».

Όπως μεταδίδει το Reuters, το 2014 η ηθοποιός Λαβέρν Κοξ, έγινε η πρώτη τρανς γυναίκα που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του Time.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook