Πρώην σύντροφος του Άρμι Χάμερ: «Με βίασε και με χτύπησε άγρια» (video)

Για βιασμό κατηγορήθηκε χθες Πέμπτη ο ηθοποιός Άρμι Χάμερ, από πρώην σύντροφό του. Η 24χρονη γυναίκα υποστήριξε πως υπέστη από τον Χάμερ ψυχική, συναισθηματική και σεξουαλική κακοποίηση στη διάρκεια της τετραετούς σχέσης τους.
Η γυναίκα που ονομάζεται Έφι (Effie) κατέθεσε σε δικηγόρο, αλλά δήλωσε και δημόσια σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο YouTube, ότι φοβόταν για τη ζωή της όσο καιρό ήταν ζευγάρι με τον Χάμερ. Εκτίμησε, μάλιστα, πως ήταν θέμα χρόνου να τη σκοτώσει. Η 24χρονη ανέφερε επίσης ότι στις 24 Απριλίου του 2017, ο ηθοποιός τη βίασε ενώ επανειλημμένα χτυπούσε το πρόσωπό της στον τοίχο, αφήνοντάς της μώλωπες.
Η νεαρή γυναίκα είπε ακόμα ότι γνώρισε το διάσημο ηθοποιό μέσω Facebook το 2016 και πως η φρικτή συμπεριφορά του την οδήγησε στο να σκεφτεί να αυτοκτονήσει: «Έχασα κάθε ενδιαφέρον για να ζήσω. Ήθελα απλώς να σταματήσει ο πόνος», ανέφερε.
Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, η υπόθεση ερευνάται πλέον από την αστυνομία, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που ο Hammer κατηγορείται για απάνθρωπες πράξεις.
Η Κόρτνεϊ Βουσέκοβιτς είναι επίσης μία από τις πρώην κοπέλες του Hammer που αποκάλυψε την τραυματική εμπειρία της. Το μοντέλο αποκάλεσε τον Hammer “Χάνιμπαλ” και πολύ συχνά την τραυμάτιζε αφού απολάμβανε να της γλείφει μετά το αίμα από τις πληγές της. Η νεαρή δήλωσε επίσης ότι της είχε εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία να βρουν έναν γιατρό να της αφαιρέσει το ένα πλευρό, για να το ψήσει σε μπάρμπεκιου και να το φάει μπροστά της.
Nέο ερωτικό σκάνδαλο με τη Λίλι Τζέιμς
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις όμως δεν σταματάνε εδώ. Η Paige Lorenze, μια άλλη ερωμένη του Χάμερ, κοινοποίησε φωτογραφίες από τον βασανισμό της. Ο ηθοποιός είχε χαράξει με μαχαίρι τα αρχικά του ονόματός του, λίγα εκατοστά πιο πάνω από τα γεννητικά της όργανα.
Η 22χρονη κοπέλα όμως κατήγγειλε κι άλλα. Η Lorenze δημοσίευσε κάποια μηνύματα που της έστελνε ο ηθοποιός και στα οποία της έδειχνε τις κούκλες που έκρυβε στο υπόγειο του σπιτιού που έμενε με την οικογένεια του. Σκοπός του ήταν να τελειοποιήσει την ικανότητά του στο δέσιμο, περνώντας ατελείωτες ώρες στο υπόγειο μακριά από τα ανυποψίαστα βλέμματα της γυναίκας και των παιδιών του.
Τέλος, η Lorenze ανέφερε ότι ο ηθοποιός φαντασιωνόταν πολύ συχνά ότι στραγγάλιζε τον σκύλο του επειδή τον μισούσε.
Ο Άρμι Χάμερ δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα δημόσια για τις κατηγορίες αυτές.
Ολες οι Ειδήσεις
- ΕΡΤ1 – «100 χρόνια ελληνική δισκογραφία»: «Η δισκογραφία στη δεκαετία της Αλλαγής» (Α’ Μέρος) – Κυριακή 04.05.2025
- ACTION 24: O Μιχάλης Κουινέλης έρχεται το Σάββατο 3 Μαίου στην «ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗ» -Τρέϊλερ
- Νομική Σχολή: Η καταδρομική επίθεση των 8 μαυροντυμένων κουκουλοφόρων – Βίντεο – ντοκουμέντο
- «Chef στην κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα – Κάθε Σαββατοκύριακο στο OPEN
- Η Ελίζαμπεθ Πίπκο: Η στενή συνεργάτιδα του Ντόναλντ Τράμπ στο δυναμικό του Ομίλου Antenna
- Έλενα Κρεμλίδου: «Λύγισε» για τη διαρροή αποκαλυπτικών φωτογραφιών της – “Σε κάποιες από αυτές ήμουν ανήλικη» – Βίντεο
- Δώρα Χρυσικού: Τέλος από τη «Γη της Ελιάς» – Το βίντεο με το αποχαιρετιστήριο μήνυμα
- ΣΚΑΪ: Το Happy Traveller στη Ρόδο και τη Χάλκη – Δείτε το τρέϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook