Δέκα άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο χθες το απόγευμα μέσα σε σούπερ μάρκετ στo Κολοράντο, όπου κάποιος είχε αρχίσει να πυροβολεί ανεξέλεγκτα...

Ο ύποπτος, αφού τραυματίστηκε στη διάρκεια της επέμβασης της αστυνομίας, συνελλήφθη.

Δεκάδες άνδρες της αστυνομίας με βαρύ οπλισμό, περικύκλωσαν το σούπερ μάρκετ περίπου μισή ώρα μετά τους πρώτους πυροβολισμούς. Έξι αστυνομικοί ανέβηκαν στην ταράτσα του καταστήματος με τη βοήθεια πυροσβεστικού οχήματος.

Ορισμένοι πελάτες που είχαν κρυφτεί μέσα στο σούπερ μάρκετ τόνισαν πως η ζωή τους σώθηκε χάρη στους αστυνομικούς που εισέβαλαν στο κατάστημα.

Τα πλάνα που μεταδόθηκαν απευθείας κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, δείχνουν έναν λευκό άνδρα που φοράει μόνο ένα μποξεράκι, να απομακρύνεται από το σούπερ μάρκετ. Ο άνδρας έχει τα χέρια δεμένα και έχει τραυματιστεί στο ένα πόδι.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, ήταν εφοδιασμένος με τουφέκι AR-15, όπλο πολύ δημοφιλές στις ΗΠΑ, που έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλες μαζικές δολοφονίες στο παρελθόν.

Η αρχηγός της αστυνομίας στην πόλη Μπόλντερ ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ότι δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν, ανάμεσά τους αστυνομικός, ο πρώτος που έφθασε στον τόπο της σφαγής, από τα πυρά…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook