ΕΜΑ: Συγκαλεί ξανά ομάδα ειδικών για το εμβόλιο της AstraZeneca

Παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις για την ασφάλεια του προϊόντος ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) ανακοίνωσε ότι συγκαλεί νέα σύσκεψη ειδικών στις 29 Μαρτίου για τα περιστατικά δημιουργίας θρόμβων.
Ειδικοί, εκτός του οργανισμού, ιδίως στην αιματολογία, την καρδιαγγειακή ιατρική και τη νευρολόγια αναμένεται να διατυπώσουν τις απόψεις τους σχετικά με τους λόγους δημιουργίας των θρόμβων, πώς αναπτύσσονται και άλλους πιθανούς κινδύνους, αναφέρει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων.
Τόσο ο EMA όσο και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας υποστήριξαν την ασφάλεια του εμβολίου την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο, τα συνεχή περιστατικά έφεραν ένα τσουνάμι ακυρώσεων εμβολιασμών σε πολλές χώρες της Ε.Ε., ενώ ακόμη και τώρα αρκετοί πολίτες εμφανίζονται επιφυλακτικοί να λάβουν το συγκεκριμένο εμβόλιο.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ανάλυση CNN: Η συμφωνία για τα ορυκτά της Ουκρανίας είναι σε μεγάλο βαθμό συμβολική – αλλά αυτό είναι αρκετό για τον Ντόναλντ Τραμπ
- Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Φωτογραφίες από το ταξίδι τους στη Σιγκαπούρη
- Η εξομολόγηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη: Πικράθηκα από τη διαθήκη, είχα κόντρα με τον πατέρα μου (βίντεο)
- Κερατσίνι: Κατέβηκα στο υπόγειο αλλά δεν είχα κλειδιά για την αποθήκη, είπε ο αδελφός του 43χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος (βίντεο)
- Αντώνης Σρόιτερ: H αποκάλυψη της συζύγου του για την ερώτηση που έκανε στο ChatGPT
- «Δεν έχω ιδέα για τα ροζ πάρτι στο Ντουμπάι», λέει η 26χρονη αστυνομικός για την καταγγελία σε βάρος της
- Πρώτη η Μάρα Ζαχαρέα και το δελτίο του STAR – Η τηλεθέαση στα κεντρικά δελτία ειδήσεων
- Γενέθλια για την Κατερίνα Καινούργιου: Η έκπληξη του Παναγιώτη Κουτσουμπή και το φλογερό φιλί – Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook