Άνω - κάτω έχει κάνει το πολιτικό σκηνικό στη Γαλλία η αποκάλυψη ότι ακόμη και κυβερνητικά στελέχη απολαμβάνουν πολυτελή μενού σε εστιατόρια που λειτουργούν παράνομα εν μέσω lockdown.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA  η καραντίνα στη Γαλλία δεν είναι ίδια για όλους. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει καραντίνα για κάποιους λίγους εκλεκτούς, που απολαμβάνουν χαβιάρι, σαμπάνια, ακριβά μενού και το κυριότερο, κανένα μέτρο προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό, πίσω από κλειστά στόρια σε παράνομα εστιατόρια σε κάποιες από τις πιο ακριβές συνοικίες της Γαλλικής πρωτεύουσας.

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Γαλλικού δικτύου «M6», με κρυφή κάμερα, εμπλέκει στο δίκτυο των «μυστικών δείπνων» με τα μενού των 490 ευρώ και υπουργούς της γαλλικής κυβέρνησης.

Η εισαγγελία του Παρισιού διέταξε κατεπείγουσα έρευνα για τη συγκεκριμένη υπόθεση, με την αντιπολίτευση να ζητά τη δημοσίευση των ονομάτων όσων υπουργών συμμετείχαν και την άμεση παραίτησή τους.

Η χώρα καταγράφει σταθερά περισσότερα από 40.000 κρούσματα την ημέρα και οι νεκροί ξεπερνούν τις 96.000 από την αρχή της πανδημίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook