Χαμός έγινε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όταν 15 ολόγυμνες γυναίκες βγήκαν στο μπαλκόνι ενός ουρανοξύστη στο Ντουμπάι, με σχετικά βίντεο και φωτογραφίες να διαρρέουν στα social media της χώρας και να κάνουν βέβαια το γύρο του κόσμου.

Σε χρόνο ρεκόρ κινητοποιήθηκαν οι αρχές με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε συλλήψεις, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Sun», φορώντας χειροπέδες στις γυναίκες που εμφανίστηκαν δημοσίως ολόγυμνες.

Όπως αποκαλύπτεται όμως, δεν επρόκειτο μόνο για μοντέλα, καθώς μία από τις εικονιζόμενες είναι δικηγόρος από την Ουκρανία, με την οικογένειά της να πιστεύει πως απλά έκανε διακοπές!

Πρόκειται για την 27χρονη Yana Graboshchuk, η οποία έχει μάλιστα ένα αρκετά μεγάλο τατουάζ, από το οποίο και αναγνωρίστηκε από τους δικούς της.


Δείτε μερικές από τις εικόνες στον λογαριασμό της στο Instagram

Aν και δεν είναι σαφές εάν η Yana είναι μεταξύ αυτών που κρατούνται, έχει αναγνωριστεί μέσω ενός τατουάζ της που ταιριάζει με τις φωτογραφίες της στα social media. Ο αδελφός της Yana, Taras, 20 ετών, είπε ότι η οικογένεια δεν είχε ιδέα γιατί επισκέπτεται την πόλη και «σοκαρίστηκε» όταν ανακάλυψαν τι είχε κάνει στο Ντουμπάι. «Πήγε για διακοπές, και τότε δεν ξέρω τι έγινε μετά», είπε. «Ναι, είχε προγραμματίσει μια φωτογράφηση εκεί … Αλλά δεν είχα περισσότερες πληροφορίες γι ‘αυτό».

Οι πρώτες πληροφορίες από διεθνή ΜΜΕ έκαναν λόγο για ένα δρώμενο που διοργάνωσε ιστοσελίδα από το Ισραήλ η οποία «επιστράτευσε» μοντέλα. Οι εικόνες των 15 γυμνών γυναικών κυκλοφόρησαν ευρέως στα social media από αργά το βράδυ του Σαββάτου και προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις.

Φωτογραφίες από: Instagram / ya_.na_ka.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook