Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στη Σρι Λάνκα η αφαίρεση του στέμματος της «Μις Σρι Λάνκα» λίγα λεπτά μετά την απονομή, επειδή αποκαλύφθηκε ότι ήταν... διαζευγμένη.

Με δάκρυα στα μάτια αποχώρησε από την σκηνή η Pyshpika De Silva, νικήτρια του διαγωνισμού «Μις Σρι Λάνκα 2020», καθώς της αφαιρέθηκε το στέμμα λίγα μόλις λεπτά μετά την βράβευσή της, για να δοθεί στην γυναίκα που ήρθε στην δεύτερη θέση.

Ο λόγος, όπως ανακοίνωσε η νικήτρια του 2019, Caroline Jurie, που έκανε και την απονομή, ήταν το γεγονός ότι η De Silva είναι διαζευγμένη, ενώ οι κανόνες του διαγωνισμού επιβάλλουν οι συμμετέχουσες να έχουν παντρευτεί χωρίς όμως να έχουν λάβει διαζύγιο.

«Υπάρχει κανόνας που απαγορεύει σε γυναίκες που έχουν ήδη παντρευτεί και έχουν χωρίσει να λάβουν μέρος στα καλλιστεία, οπότε αναλαμβάνω δράση για να δοθεί το στέμμα στην πρώτη αναπληρωματική» ανακοίνωσε η Jurie.
Η De Silva ανακοίνωσε, μάλιστα, ότι χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να αντιμετωπίσει τα τραύματα στο κεφάλι που της προκάλεσε το επεισόδιο.

Οι διοργανωτές των καλλιστείων ζήτησαν συγγνώμη από την De Silva, η οποία υποστηρίζει ότι είναι σε διάσταση και δεν έχει χωρίσει από τον σύζυγό της.

Η ίδια, πάντως, δηλώνει αποφασισμένη να προσφύγει στη δικαιοσύνη για τον «προσβλητικό τρόπο» με τον οποίο την αντιμετώπισαν και την αφαίρεση του στέμματός της στα καλλιστεία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook