Έφυγε από τη ζωή στα 50 του ο θρυλικός ράπερ DMX
Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Αμερικανός ράπερ DMX, ο οποίος νοσηλευόταν εδώ και μια εβδομάδα σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, μετά το έμφραγμα που υπέστη από υπερβολική χρήση ναρκωτικών.
Ο κατά κόσμον Ερλ Σίμονς, πέθανε σε ηλικία 50 ετών, υπήρξε μια από τις μεγαλύτερες μορφές της hip hop, όμως δεν πραγματοποίησε την καριέρα για την οποία προοριζόταν, εξαιτίας σοβαρών προσωπικών προβλημάτων και της βαριάς χρήσης ναρκωτικών και άλλων ουσιών.
Ο DMX (Dark Man X) σημείωσε μεγάλη επιτυχία κυρίως στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και στις αρχές του 2000.
«Ο Ερλ ήταν μαχητής, πολέμησε μέχρι το τέλος. Αγαπούσε την οικογένειά του και θα θυμόμαστε τις στιγμές που περάσαμε μαζί του. Η μουσική του ενέπνευσε αμέτρητους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και η κληρονομιά του θα ζήσει για πάντα» ανέφερε η οικογένειά του.
Γεννημένος στη Νέα Υόρκη το 1970 ο DMX μεγάλωσε σε σκληρό περιβάλλον, καθώς από μικρή ηλικία βρέθηκε σε ειδικές δομές για παιδιά εξαιτίας της κακοποιητικής συμπεριφοράς της μητέρας του.
Η ζωή του ήταν ταραχώδης, με εγκλήματα και φυλακίσεις, παράλληλα με το χτίσιμο της καριέρας του το ραπ.
Είδε πέντε από τα album του να φθάνουν στο Νο1 στις ΗΠΑ, όμως τα X Gon’ Give It to Ya.,Party Up (Up in Here) και What is My Name, ενώ στους στίχους του περιέγραψε με σκληρό τρόπο τη ζωή του, την εγκληματικότητα και την τραγική κατάσταση στις φτωχές γειτονιές
Η σχέση του με τα ναρκωτικά ξεκίνησε από την εφηβική του ηλικία και τον ακολούθησε σε όλη τη σύντομη ζωή του.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με γιορτινή διάθεση μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δένδρο
- «Κάποιοι την παρέσυραν, δεν ξέρω που βρήκε το μαχαίρι, λέει η μητέρα της 16χρονης που μαχαίρωσε μαθήτρια σε σχολείο της Κυψέλης (βίντεο)
- Το Λαϊκό Λαχείο στον ρυθμό των Χριστουγέννων: Μοιράζει μέχρι και 1.000.000 ευρώ στην ειδική κλήρωση της Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου
- «Σβήσε το όχημα, κάτω, τα χέρια στο ταμπλώ» – Καρέ –καρέ η επεισοδιακή σύλληψη του 16χρονου γιού του Μιχάλη Κατρίνη μετά από καταδίωξη στο Χαλάνδρι (βίντεο)
- ΕΡΤnews: «Στο κέντρο» με τον Γιώργο Κουβαρά – Καλεσμένοι ο Κωστής Χατζηδάκης και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης – Τετάρτη 17.12.2025
- H AlterEgoMedia εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια για την απώλεια της Ειρήνης Μαρινάκη
- Νίκος Πλακιάς: Ειρωνική ανάρτηση για τη Μαρία Καρυστιανού μετά τις δηλώσεις για νέο κόμμα
- “Οι ενέργειές της δεν μας εκφράζουν, δεν μας αφορά η πολιτική”, λένε συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών και διαχωρίζουν τη θέση τους από την Μαρία Καρυστιανού (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook