Στο εδώλιο κάθεται σε λίγες μέρες ο πρώην Μητροπολίτης Κιτίου Χρυσόστομος έπειτα από καταγγελίες γυναικών για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό. Σύμφωνα με πληροφορίες του μέσου Κύπρου Sigmalive, ο τέως Μητροπολίτης αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ από δικαστήριο της Κύπρου και στις 26 Απριλίου θα παρουσιαστεί ενώπιον Κακουργιοδικείου. Πρώτη δικάσιμος για τις καταγγελίες εναντίον του […]

Στο εδώλιο κάθεται σε λίγες μέρες ο πρώην Μητροπολίτης Κιτίου Χρυσόστομος έπειτα από καταγγελίες γυναικών για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του μέσου Κύπρου Sigmalive, ο τέως Μητροπολίτης αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ από δικαστήριο της Κύπρου και στις 26 Απριλίου θα παρουσιαστεί ενώπιον Κακουργιοδικείου. Πρώτη δικάσιμος για τις καταγγελίες εναντίον του ορίστηκε στις 8 Ιουνίου.

Σημειώνεται πως ενώπιον Δικαστηρίου καταχωρήθηκαν δυο υποθέσεις που αφορούν σε σεξουαλική παρενόχληση.

Η πρώτη υπόθεση αποκαλύφθηκε τον προηγούμενο Φεβρουάριο και αφορούσε σε παρενόχληση γυναίκας, η οποία είχε προβεί δημόσια σε καταγγελία για τον Γολγοθά που βίωνε.

Μία γυναίκα κατήγγειλε μάλιστα ότι τη βίασε το 2011 στο γραφείο του στη Μητρόπολη.

Ακόμη δύο γυναίκες έχουν καταγγείλει απόπειρα βιασμού τους από τον ίδιο Μητροπολίτη. Οι δύο γυναίκες ζουν μόνιμα στο εξωτερικό και πρόκειται να δώσουν κατάθεση στην αστυνομία όταν επιστρέψουν στην Κύπρο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook