Από το σπίτι της στην Καλιφόρνια και την τηλεόραση παρακολούθησε η Μέγκαν Μάρκλ την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου .

Η εγκυμονούσα δούκισσα του Σάσεξ δεν μπόρεσε να ταξιδέψει για να παραστεί στην κηδεία του παππού του συζύγου της, καθώς ο γιατρός της δεν της το επέτρεψε.

Έτσι σύμφωνα με την Daily Mail μια πηγή που γνωρίζει την κατάσταση δήλωσε ότι η Μέγκαν παρακολούθησε όλο το τελετουργικό από την τηλεόραση.

Έστειλε όμως μια χειρόγραφη κάρτα που τοποθετήθηκε σε ένα στεφάνι για τον Δούκα του Εδιμβούργου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου την ημέρα της κηδείας του.

Ο Μέγκαν και ο Χάρι επέλεξαν προσωπικά τα τοπικά λουλούδια για το αφιέρωμα τους – συμπεριλαμβανομένου του Acanthus mollis ,(άκανθος ή άκανθα) ελληνικού λουλουδιού, λόγω της ελληνικής καταγωγής του Φίλιππου και του Eryngium (θαλάσσιος ελαιόπρινος), για να εκπροσωπήσουν τους Βασιλικούς Ναυτικούς.

Το στεφάνι – το οποίο δεν έχει ακόμη απεικονιστεί – διαθέτει επίσης campanula (καμπανούλα) για ευγνωμοσύνη και αιώνια αγάπη, δεντρολίβανο που σημαίνει ανάμνηση, λεβάντα για αφοσίωση και τριαντάφυλλα προς τιμήν   του Ιουνίου που ήταν ο μήνας γέννησης του Φίλιππου.

Στο ίδιο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στον πύργο του Γουίνδσορ, που έγινε η κηδεία , εκεί ο Χάρι και η Μέγκαν παντρεύτηκαν το 2018.

Και είναι είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Χάρι συναντά την οικογένειά του μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε με την Μέγκαν στην Όπρα Γουίνφρι τον Μάρτιο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook