«Βαθιά συγκινημένη» από την «υποστήριξη και την ευγένεια» του κόσμου μετά τον θάνατο του συζύγου της, Δούκα του Εδιμβούργου, δήλωσε πως είναι η βασίλισσα Ελισάβετ, σε μήνυμα που απηύθυνε στο λαό για τα 95α γενέθλιά της.

Η βασίλισσα ευχαρίστησε όσους της ευχήθησαν και τόνισε πως τα συλλυπητήρια που δέχθηκε μετά το θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου «άγγιξαν βαθιά» τη βασιλική οικογένεια.

«Με την ευκαιρία των 95ων γενεθλίων μου σήμερα, έλαβα πολλά μηνύματα καλών ευχών, τα οποία εκτιμώ πολύ. Ενώ ως οικογένεια βρισκόμαστε σε μια περίοδο μεγάλης θλίψης, ήταν παρηγοριά για όλους μας να βλέπουμε και να ακούμε τα συλλυπητήρια που καταβάλλονται για τον άνδρα μου, από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Κοινοπολιτεία και όλον τον κόσμο», ανέφερε η βασίλισσα.

«Η οικογένειά μου και εγώ θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την υποστήριξη και την καλοσύνη που μας δείξαμε τις τελευταίες ημέρες. Έχουμε συγκλονιστεί βαθιά και συνεχίζουμε να θυμόμαστε ότι ο Φίλιππος είχε τόσο εξαιρετικό αντίκτυπο σε αμέτρητους ανθρώπους σε όλη του τη ζωή» πρόσθεσε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook