Στην αντεπίθεση και πάλι ο Τραμπ: «Απόλυτη ντροπή» οι αποφάσεις Facebook, Twitter και Google
Kαταγγέλει εκ νέου την αναστολή λειτουργίας των λογαριασμών του.
«Απασφάλισε» και πάλι ο Ντόναλντ Τραμπ μετά την απόφαση του εποπτικού συμβουλίου του Facebook να διατηρήσει την αναστολή λειτουργίας των λογαριασμών του.
Ο ίδιος σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «απόλυτη ντροπή», ενώ συνεχίζει να μιλάει για «τρελούς της ριζοσπαστικής αριστεράς» και να επιμένει στις αιτιάσεις του για εκλογική νοθεία στις πρόσφατες προεδρικές κάλπες.
«Αυτό που το Facebook, το Twitter και η Google έκαναν είναι η απόλυτη ντροπή. Αφαίρεσαν την ελευθερία της έκφρασης από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, διότι τρελοί της ριζοσπαστικής αριστεράς φοβούνται την αλήθεια, όμως η αλήθεια θα βγει με κάθε τρόπο, μεγαλύτερη και ισχυρότερη από ποτέ» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια τόνισε ότι «ο λαός αυτής της χώρας δεν θα το αφήσει αυτό να γίνει. Αυτοί οι όμιλοι των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να πληρώσουν ένα πολιτικό τίμημα και δεν πρέπει ποτέ πια να τους επιτρέπεται να καταστρέφουν και να αποδεκατίζουν την εκλογική διαδικασία μας».
Νωρίτερα, η επιτροπή ανακοίνωσε ότι η τιμωρία για διασπορά ψευδών ειδήσεων σχετικά με εκλογική απάτη, αλλά και το κάλεσμα σε οπαδούς του για να προβούν σε αξιόποινες πράξεις παραμένει και ο Τραμπ δεν θα έχει πρόσβαση ούτε στο Facebook ούτε στο Instagram.
Παράλληλα, όμως, έβγαλε και κίτρινη κάρτα στο Facebook επισημαίνοντας ότι η εταιρεία έδρασε παρατύπως στον τρόπο με τον οποίο επέβαλε τη συγκεκριμένη τιμωρία και την καλεί να επανεξετάσει τον τρόπο με τον οποίο αποφασίστηκε ο αποκλεισμός.
Ολες οι Ειδήσεις
- Οι σκληροπυρηνικοί του Ιράν εντείνουν τις πιέσεις για πυρηνική βόμβα
- «ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ»: 1.124.875 τηλεθεατές γιόρτασαν την Επέτειο των αγαπημένων μας ζευγαριών – Δείτε αποσπάσματα
- STAR – «Τροχός της Τύχης»: Χάρισε το 2ο αυτοκίνητο της σεζόν – Δείτε το βίντεο
- Ένα εκατομμύριο Ιρανοί στρατιώτες έτοιμοι σε περίπτωση χερσαίας επίθεσης από τις ΗΠΑ – «Δεν ξέρω αν θέλουμε τώρα συμφωνία» λέει ο Τραμπ – Έχουμε νόμιμο δικαίωμα στα Στενά του Ορμούζ, απαντά η Τεχεράνη
- «Οι Αθώοι»: Η Μαργαρίτα, παρασυρμένη από το πάθος, συναντιέται κρυφά με τον Πέτρο – Την Παρασκευή 27 Μαρτίου στις 22:10 -Τρέϊλερ
- «ΤΟ ΒΗΜΑ του Δομοκού» – Μαθητικές Εφημερίδες – Αυτή την Κυριακή 29 Μαρτίου 2026 με το «ΒΗΜΑ»
- «Στην Αγκαλιά του Φάνη»: Marseaux, Γιώργος Παπαδόπουλος και Γαλάτεια Βασιλειάδη μοιράζονται τις πιο fun στιγμές τους
- ΕΡΤ1 – «Οι Κυρίες του Ρεμπέτικου» με την Ηρώ Σαΐα: Μη χάσετε το τελευταίο επεισόδιο, αφιερωμένο στην Ιωάννα Γεωργακοπούλου – 28.03.2026
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook