Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι σπαραχτικές εικόνες ενός ζευγαριού από την Κίνα, που ξαναβρήκε το παιδί του 24 χρόνια αφότου είχε απαχθεί. Όλα αυτά τα χρόνια ο πατέρας αναζητούσε το παιδί του ταξιδεύοντας με μηχανάκι σε 20 επαρχίες της αχανούς χώρας.

O Γκούο Γκανγκτάνγκ κλαίγοντας αγκαλιάζει σφιχτά τον γιό του. Τον βλέπει για πρώτη φορά μετά από 24 ολόκληρα χρόνια. Η μητέρα του δε θέλει να τον αφήσει από την αγκαλιά της.

O Χινζέν είχε απαχθεί το 1997, όταν ήταν 2 ετών, έξω από το σπίτι της οικογένειάς του και στη συνέχεια πουλήθηκε σε μια άλλη οικογένεια.

Ο πατέρας του όμως δεν σταμάτησε ποτέ να τον αναζητά.

Πούλησε όλα τα υπάρχοντά του και ξόδεψε τις οικονομίες μιας ζωής αναζητώντας το παιδί του, ενώ έφτασε να κοιμάται στο δρόμο και να ζητιανεύει, όταν πλέον τα χρήματα που διέθετε εξαντλήθηκαν.

Έχοντας μαζί του φωτογραφίες του γιου του, διήνυσε 500.000 χιλιόμετρα, και κατάφερε να επιζήσει από αρκετά ατυχήματα κατά την διάρκεια των 24 εφιαλτικών ετών που έψαχνε το παιδί του. Τελικά η αστυνομία εντόπισε τον Χινζέν και επιβεβαίωσε την ταυτότητά του με τεστ DNA.

Η ιστορία του αγρότη από την Κίνα συγκίνησε τόσο τον κινεζικό λαό, που ενέπνευσε το σενάριο μιας ταινίας για την οδύσσειά του το 2015.

Ψάχνοντας τον γιο του, ο Γκανγκτάνγκ έγινε μέλος οργανισμών αναζήτησης ανθρώπων στην Κίνα και βοήθησε τουλάχιστον επτά οικογένειες να ξαναβρούν τα παιδιά τους που είχαν απαχθεί.

Το ρεπορτάζ του MEGA:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook