Την Κέϊτ Μίντλετον «πρόδωσε» ο πλαστικός χειρουργός των διασήμων.

Σάλος στο Μπάκιγχαμ με τις νέες φήμες που θέλουν την Κέϊτ Μίντλετον να έχει κάνει μπότοξ.

Η αναστάτωση προκλήθηκε μετά την ανάρτηση στο Instagram σε ένα προφίλ που ανήκει στον Βρετανό πλαστικό χειρουργό Dr. Munir Somji της κλινικής Medi Spa Clinic, δύο φωτογραφιών της Δούκισσας του Κέιμπριτζ με το πριν και το μετά την επέμβαση με μπότοξ.

Ο διάσημος πλαστικός με πελατολόγιο διάσημες γυναίκες φέρεται να ανάρτησε δύο φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον ισχυριζόμενος πώς της έκανε baby botox και δείχνει πώς ήταν πριν και πώς μετά την επέμβαση.

Το baby botox ακολουθεί ακριβώς την ίδια μέθοδο με το κανονικό μπότοξ, όμως το υλικό που προστίθεται είναι σε λιγότερη ποσότητα.

Ο ίδιος εξήγησε στην λεζάντα της φωτογραφίας, που ανάρτησε πως είναι πολύ καλή πελάτισσά του και τον επισκέπτεται πολύ συχνά για θεραπείες. Οι διαφορές, βέβαια, στις δύο φωτογραφίες της Δούκισσας είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς, αφού στην δεύτερη (το «μετά»), οι ρυτίδες στο πρόσωπό της έχουν απαλύνει σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Συγκεκριμένα, έγραψε στην λεζάντα του: «Η Κέιτ μας λατρεύει το baby botox. Κοιτάξτε την μείωση των λεπτών γραμμών στο μέτωπό της και την ανύψωση των βλεφάρων. Ασθενείς έρχονται από πολύ μακριά για να με δουν να εφαρμόζω αυτή την μέθοδο». κειτ_μιντλετον

Το Παλάτι αντέδρασε άμεσα καθώς οι αισθητικές επεμβάσεις απαγορεύονται ρητά στους βασιλικούς κανόνες και μια τέτοια παρέμβαση με μπότοξ θεωρείται «σκάνδαλο».

Έτσι, εκπρόσωπος του Παλατιού ανέφερε δημόσια πως η είδηση είναι ψευδής και η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει «πειράξει» τίποτα στην εμφάνισή της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook