Ένας άνδρας 23 ετών είναι ο δράστης της επίθεσης στο Πλίμουθ στη νότια Αγγλία που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο έξι ανθρώπων

Έξι νεκροί, ανάμεσά τους ο δράστης κι ένα παιδί κάτω των δέκα ετών, καθώς και αρκετοί τραυματίες…

Σύμφωνα με την dailymail μεταξύ των θυμάτων είναι η μητέρα του δράστη, ο αδερφός του και ένα κοριτσάκι πέντε ετών, ενώ από τις σφαίρες του ένοπλου τραυματίστηκαν τουλάχιστον δυο άνθρωποι που είχαν βγάλει βόλτα τους σκύλους τους.

«Δύο άνδρες και δυο γυναίκες σκοτώθηκαν επιτόπου» είπε η αστυνομία αργά το βράδυ. Μια γυναίκα που διακομίστηκε σε νοσοκομείο υπέκυψε λίγη ώρα μετά την εισαγωγή της. Λίγη ώρα μετά την επιβεβαίωση του απολογισμού των θυμάτων από την αστυνομία, ο βουλευτής της περιοχής, Λουκ Πόλαρντ ανέφερε πως ανάμεσα στα θύματα είναι «ένα παιδί μικρότερο των δέκα ετών».

«Δεν υπάρχουν λέξεις για αυτή τη φρίκη. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου και οι σκέψεις μου βρίσκονται στις οικογένειες» των θυμάτων, συμπλήρωσε.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί για ποιον λόγο ο δράστης προχώρησε σε αυτό το φρικιαστικό έγκλημα.

«Η αστυνομία θέλει να υπογραμμίσει ότι δεν πρόκειται για συμβάν τρομοκρατικής φύσης», αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου

Μαρτυρίες κάνουν λόγο για έναν ένοπλο με μαύρα ρούχα που πυροβολούσε αδιακρίτως

«Ο δράστης έριξε την πόρτα ενός σπιτιού κι άρχισε να ρίχνει» λέει αυτόπτης μάρτυρας στα βρετανικά ΜΜΕ και συνεχίζει: «Βγήκε από το σπίτι συνεχίζοντας να ρίχνει, πυροβολούσε κόσμο στον δρόμο.»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook