Ο βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος από το Έσεξ της Βρετανίας, που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Πρόκειται για τον 69χρονο βουλευτή του Συντηρητικού Κόμματος της Βρετανίας Σερ Ντέιβιντ Άμες, πού δέχτηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί πολλαπλές μαχαιριές έξω από εκκλησία κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τους ψηφοφόρους του στην εκλογική του περιφέρεια.

Ο 69χρονος βουλευτής, που δέχτηκε αρκετές μαχαιριές, βρισκόταν για τουλάχιστον δυο ώρες στον χώρο της εκκλησίας, όπου γιατροί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, χωρίς, τελικά, αποτέλεσμα.

Στην ενημέρωσή της, η αστυνομία του Έσεξ ανέφερε πως «Μας κάλεσαν σε μια διεύθυνση στο Eastwood Road North λίγο μετά τις 12.05 το μεσημέρι  σήμερα. Φτάσαμε και βρήκαμε έναν άντρα τραυματισμένο. Δέχτηκε βοήθεια από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, αλλά δυστυχώς πέθανε στο σημείο. Ένας 25χρονος συνελήφθη άμεσα ως ύποπτος για φόνο, ενώ βρέθηκε κι ένα μαχαίρι. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κράτηση. Δεν ψάχνουμε κανέναν άλλο σε σχέση με αυτό το περιστατικό».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook