Ένα 17χρονο κορίτσι κατάφερε να γεννήσει ολομόναχο το μωρό της στο σπίτι, με τη βοήθεια βίντεο που είδε στο YouTube.

Αμέσως αφού γέννησε το μωρό του στις 20 Οκτώβρη, το 17χρονο κορίτσι από την Κεράλα της Ινδίας έμεινε στο δωμάτιό του για τρεις μέρες, οπότε και έπαθε μόλυνση.

Κάποτε, η μητέρα της το πήρε χαμπάρι και μετέφερε την έφηβη κόρη της στο νοσοκομείο όπου και αναρρώνει.

Σύμφωνα με το sputnik, η υγεία του 17χρονου κοριτσιού βελτιώνεται καθημερινά και το νεογέννητο αγοράκι της είναι καλά στην υγεία του, μαζί με τη νεαρή μητέρα του.

Το νοσοκομείο ειδοποίησε τις προνοιακές υπηρεσίες της περιοχής κι αυτές με τη σειρά τους επικοινώνησαν με την αστυνομία.
Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 21χρονου άντρα από τη γειτονιά της κοπέλας, ως τον πατέρα του μωρού.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των προνοιακών υπηρεσιών, προκαλεί έκπληξη που η μητέρα της 17χρονης δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη της κόρης της και δεν ανακάλυψε τίποτα για τη γέννα, παρά μόνον έπειτα από δυο μέρες.

«Η 50χρονη μητέρα της έχει προβλήματα όρασης και ο πατέρας του κοριτσιού που εργάζεται ως σεκιούριτι είχε διαρκώς βραδινή βάρδια. Καθώς το κορίτσι παρέμεινε στο δωμάτιό του με το κινητό στο χέρι, η μητέρα πίστεψε ότι η κόρη της ήταν διαρκώς απασχολημένη να παρακολουθεί τα διαδικτυακά μαθήματα του σχολείου της» λέει ο επικεφαλής της πρόνοιας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 21χρονος νεαρός που συνελήφθη εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι της 17χρονης.
«Επίσης συμβούλεψε το κορίτσι να στραφεί στο YouTube προκειμένου να μάθει από βιντεάκια εκεί πώς να κόψει τον ομφάλιο λώρο» αναφέρουν οι αστυνομικές αναφορές, σύμφωνα με την ινδική εφημερίδα “The Indian Express”.

Και τα δύο παιδιά θέλησαν να αποκρύψουν την εγκυμοσύνη. Στον τρίτο μήνα της κύησης, το κορίτσι είχε κάνει λόγο για στομαχόπονο και νοσηλεύτηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο με τη δικαιολογία της γαστρίτιδας.
Για να διαπιστωθεί ότι ο νεαρός είναι πράγματι ο πατέρας του μωρού, θα διενεργηθούν και τεστ DNA στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook