Το γύρο του κόσμου κάνουν νέες φωτογραφίες του Τζέφρι Επστάιν, να κοιμίζει στην αγκαλιά του ένα ανήλικο κορίτσι…

Νέες, αποκαλυπτικές φωτογραφίες για τον παιδόφιλο, Αμερικανό χρηματιστή Τζέφρι Επστάιν έφερε στο «φως» η Daily Mail, προκαλώντας σάλο.

Σε μία από αυτές, φαίνεται ο Επστάιν να κάθεται μέσα στο ιδιωτικό του αεροπλάνο αγκαλιά με ένα ανήλικο κορίτσι, με το χέρι του να τυλίγεται γύρω από την πλάτη της καθώς κοιμάται ήσυχα μετά από μια κουραστική μέρα στη Disney World στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Αν και δεν υπάρχει καμία υπόδειξη ότι το άγνωστο κορίτσι στη φωτογραφία ήταν θύμα του παιδόφιλου και η ταυτότητά της παρέμεινε ανώνυμη, μια πηγή που βρισκόταν στο ταξίδι στο Disney World περιγράφει στη DailyMail τη φρίκη του όταν ανακάλυψε τις κρυμμένες φωτογραφίες.

«Ήταν μια κουραστική μέρα και το κορίτσι κοιμήθηκε στην αγκαλιά του. Η εικόνα είναι τρομακτική με βάση αυτά που γνωρίζουμε τώρα, αλλά τότε το βλέπαμε ως μια εντελώς αθώα κίνηση του», ανέφερε η πηγή, σημειώνοντας πως στο ταξίδι στη Φλόριντα τον Επστάιν συνόδευε μια ομάδα δέκα ατόμων, συμπεριλαμβανομένων των Ghislaine Maxwell, που «ψάρευε» ανήλικα για σκλάβες του σεξ, τις οποίες προωθούσε στον πρώην εραστή της, Sarah Kellen και του μοντέλου από τη Σλοβακία Nadia Marcinkova και πως όλα τα έξοδα ήταν πληρωμένα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook