Ο 45χρονος γιατρός κατηγορείται ότι σκότωσε την ερωμένη του κατά τη διάρκεια του σεξ, αφού από πριν είχε ψεκάσει με κοκαίνη τα γεννητικά του όργανα.

Ο πλαστικός χειρουργός Andreas Niederbichler, μίλησε δημόσια,   για πρώτη φορά , ένα  χρόνο μετά την καταδίκη του σε 9 χρόνια κάθειρξη,  για το θάνατο της 38χρονης Yvonne M.

Ο γιατρός κατηγορείται ότι  σκότωσε την 38χρονη, καθώς  είχε ψεκάσει με κοκαίνη το πέος του πριν εκείνη του κάνει στοματικό σεξ.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, υποστηρίζει τώρα,  ότι δεν είναι υπεύθυνος για τον θάνατό της, περιγράφοντας  την Yvonne ως έναν «έμπειρο» χρήστη κοκαΐνης, που ήξερε πού έμπλεκε.

Ο γιατρός αρνήθηκε ακόμη ότι νάρκωσε  άλλες  τρεις  γυναίκες, που αναφέρθηκαν το 2019 στο δικαστήριο,  με την ίδια μέθοδο που σκότωσε την  Yvonne, βάζοντας  κοκαΐνη στο πέος του στη διάρκεια σεξουαλικών πράξεων μαζί τους την περίοδο 2015-2018.

Στη διάρκεια της δίκης, ο  δικαστής είχε αποκαλύψει,  πως ο Niederbichler είχε ρίξει το ναρκωτικό και στα ποτά, τα κραγιόν και σε οδοντόκρεμα των γυναικών.

Μιλώντας στη γερμανική Bild αυτή την εβδομάδα, ο δράστης  είπε: «Ναι, υπήρχαν ναρκωτικά. Αλλά δεν νάρκωσα καμία γυναίκα χωρίς να έχει γνώση η ίδια. Ψάχναμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό και εκείνες συμμετείχαν».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook