Στα δικαστήρια τρέχει η Άλισον Κάρεϊ, τη διάσημη αδελφή της και με αγωγή της ζητά 1,2 εκατομμύρια δολάρια για ψυχική οδύνη.

Όπως ισχυρίζεται η Άλισον, η δημοφιλής τραγουδίστρια , έγραψε σκληρά και εξοργιστικά πράγματα για τη σχέση τους , στην αυτοβιογραφία που κυκλοφόρησε η Μαράϊα Κάρεϊ, το 2020.

Στο βιβλίο της με τίτλο «Το νόημα της Μαράια Κάρεϊ» (The Meaning of Mariah Carey) η ντίβα περιγράφει  τα δύσκολα παιδικά χρόνια, πριν γνωρίσει την επιτυχία στο τραγούδι.

Σε ένα από τα κεφάλαια του βιβλίου η Μαράια Κάρεϊ , αναφέρει ότι όταν 12 ετών η Άλισον που είναι μεγαλύτερη της κατά 8 χρόνια,  επιχείρησε να της δώσει υπνωτικά χάπια, της έριξε καυτό τσάι, ενώ επιχείρησε να την πουλήσει σε προαγωγό.

“Η αδερφή μου  με νάρκωσε με Valium, που πρόσφερε μια μυτιά κοκαΐνη, μου προκάλεσε εγκαύματα τρίτου βαθμού και προσπάθησε να με δώσει σε ένα μαστροπό”, γράφει η Μαράϊα.

Η Άλισον, που δεν είναι πλούσια,  υποστηρίζει ότι όλα αυτά  που γράφει η διάσημη αδελφή της, είναι σκληρά και εξοργιστικά και της προκάλεσαν μετατραυματικό στρές, άγχος και κατάθλιψη.

Η Μαράϊα Κάρεϊ όμως αναφέρεται και στον πρώην άντρα της Άλισον, ότι προσπάθησε να την βιάσει, όταν ήταν μικρή.

Όπως γράφει η Μαράϊα Κάρεϊ: Μια μέρα, η Άλισον την  άφησε μόνη με τον Τζον, ο οποίος προσπάθησε να τη βιάσει, στο αυτοκίνητό του. Σώθηκε την τελευταία στιγμή από έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος παρατήρησε τι γινόταν μέσα στο αυτοκίνητο. «Το πρόσωπο αυτό του ανθρώπου, χαράκτηκε στη μνήμη μου», λέει η διάσημη καλλιτέχνης, η οποία του είναι ακόμα ευγνώμων μετά από τόσα χρόνια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook