Μια υπόθεση δολοφονίας στις ΗΠΑ που έχει αρκετές ομοιότητες με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

O ομογενής Πίτερ Οικονόμου, 37 ετών, κατηγορείται πως σκότωσε την κοπέλα του στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, και επιχείρησε να «φορτώσει» το έγκλημα σε «άγνωστους εισβολείς».

Σύμφωνα με το People, το θύμα της φονικής επίθεσης είναι η 35χρονη Μίντι Σίνγκερ, γνωστή promoter νυχτερινών κέντρων στην περιοχή, η οποία βρέθηκε νεκρή στις 7 Δεκεμβρίου.

Ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε η άτυχη γυναίκα ήταν φρικτός:

Έφερε στο κεφάλι της τραύμα με αμβλύ αντικείμενο και αρκετές πληγές από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή του λαιμού και τον κορμό της. Επιπλέον στην περιοχή των γλουτών έφερε τραύμα από σπαθί 116 εκατοστών, ενώ ο δολοφόνος της την είχε τρυπήσει και στο στήθος με κατσαβίδι.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η αστυνομία εκλήθη στο διαμέρισμα του Οικονόμου με ένα τηλεφώνημα για «ληστεία σε εξέλιξη». Μόλις έφτασαν εκεί, οι αστυνομικοί βρήκαν νεκρή την Σίνγκερ.

Στο τηλεφώνημα στην Άμεση δράση ο Οικονόμου ισχυρίστηκε ότι «ψεύτικοι αστυνομικοί και κλειδαράδες» προσπάθούσαν να μπουν στο διαμέρισμά του.

Ο 37χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι η φίλη του ήταν «στην ντουλάπα».

Όταν κοίταξαν μέσα στην ντουλάπα του διαμερίσματος βρήκαν το άψυχο σώμα της κοπέλας, βουτηγμένο στο αίμα. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, υπάρχουν αναφορές από γείτονες ότι ο Οικονόμου, που έδειχνε να βρίσκεται υπό την επήρεια ναρκωτικών, είχε βγει πριν φτάσουν οι αστυνομικοί στο μπαλκόνι και φώναζε ότι είχε σκοτώσει κάποιον.

Ο Οικονόμου είχε συλληφθεί επτά φορές στο παρελθόν για κατοχή ναρκωτικών και οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook