Βρετανία: Σχεδιάζει να έχει εμβολιάσει όλες τις ευπαθείς ομάδες μέχρι τον Μάιο

Η Βρετανία θέλει να έχει εμβολιάσει μέχρι τον Μάιο και τις εννέα ομάδες του αρχικού της καταλόγου προτεραιότητας για εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, ανακοίνωσε η κυβέρνηση, θέτοντας έτσι έναν πιο συγκεκριμένο στόχο.
“Το πρόγραμμα εμβολιασμού του Ηνωμένου Βασιλείου είναι σχεδιασμένο ώστε να έχει καλύψει μέχρι τον Μάιο και τις εννέα ομάδες που έχουν προτεραιότητα”, ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Μέχρι σήμερα η κυβέρνηση είχε απλώς αναφέρει ότι σχεδιάζει να εμβολιάσει μέχρι “την άνοιξη” τις κατηγορίες 1 ως 9.
Είχε μάλιστα δεσμευτεί να εμβολιάσει τις πρώτες τέσσερις ομάδες ύψιστης προτεραιότητας μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου και βρίσκεται σε αυτή την κατεύθυνση. Μέχρι στιγμής έχει εμβολιάσει σχεδόν 10,5 εκατομμύρια πολίτες και σχεδιάζει να έχει εμβολιάσει 15 εκατομμύρια μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου. Οι άλλες πέντε κατηγορίες προτεραιότητας περιλαμβάνουν 17 εκατομμύρια πολίτες.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Συνελήφθη σε ξενοδοχείο στην Αθήνα για τη δολοφονία τριών παιδιών στην πολύκροτη υπόθεση της Αμαλιάδας
- Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου για τη δολοφονία τριών παιδιών στην πολύκροτη υπόθεση της Αμαλιάδας
- Διεθνής διάκριση για την Ελεονώρα Μελέτη: Την ανακήρυξαν Επίτιμο Δημότη του Ελληνόφωνου Δήμου Μπόβα, στην Ιταλία
- Ζέττα Μακρή: «Μου έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό για τα ποσά που έπρεπε να δώσω», είπε για τον δημοσιογράφο που κατηγορεί ότι την εκβίαζε (βίντεο)
- Τέλος ο «Μιλτιάδης» από τη «Γη της ελιάς»: Η ανακοίνωση του Νίκου Κοσώνα για την αποχώρηση του από το βασικό καστ
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: Απολαμβάνει τις διακοπές με την οικογένεια του με σκάφος στην Κρήτη – Φωτογραφίες&Βίντεο
- Big Brother: Η αποχώρηση της Χριστίνας Παπαδέλλη και η πρώτη υποψηφιότητα της εβδομάδας – Δείτε αποσπάσματα
- «Χαμογέλα και πάλι!»: Φινάλε με πρωτιά και ρεκόρ σεζόν στην τηλεθέαση
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook