Ζελένσκι: Η Ρωσία αναπτύσσει Σύρους μισθοφόρους στην Ουκρανία
Νέο μήνυμα από τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι σήμερα 16η μέρα του πολέμου στην Ουκρανία
Ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, υποστήριξε ότι η Ρωσία έχει στείλει Σύρους μισθοφόρους στην Ουκρανία, ενώ εμφανίστηκε να μην είναι ικανοποιημένος από όσα αποφασίστηκαν στην άτυπη Σύνοδο Κορυφής που γίνεται στις Βερσαλλίες, λέγοντας ότι χρειάζονται πιο δυναμικές κινήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Απευθυνόμενος στους συμπατριώτες του, o Βολοντίμιρ Ζελένσκι είπε ακόμα ότι χρειάζεται χρόνος και υπομονή «μέχρι να φτάσουμε στη νίκη» και ότι είναι σε ένα στρατηγικό σημείο οι επιχειρήσεις.
«Είναι αδύνατο να πούμε πόσες ημέρες έχουμε ακόμη για να απελευθερώσουμε την ουκρανική γη. Αλλά μπορούμε να πούμε ότι θα το κάνουμε. Γιατί έχουμε ήδη φτάσει σε ένα κομβικό σημείο» δήλωσε σε τηλεοπτικό διάγγελμα.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έδωσε σήμερα εντολή στον στρατό του να διευκολύνει την αποστολή «εθελοντών» μαχητών στην Ουκρανία σε απάντηση στο ότι στέλνονται, σύμφωνα με τον ίδιο, «μισθοφόροι» από τη Δύση. «Αν βλέπετε ότι υπάρχουν ανθρώποι που θέλουν να πάνε εκεί εθελοντικά και το κάνουν όχι για τα χρήματα, αλλά για να βοηθήσουν αυτούς που ζουν στο Ντονμπάς (στην ανατολική Ουκρανία), τότε θα πρέπει να τους πλησιάσουμε και να τους βοηθήσουμε να πάνε στη ζώνη μάχης», δήλωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν, απαντώντας σε σχετική πρόταση του Ρώσου υπουργού Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ο δήμος της Άρτας δίνει μπόνους 500 ευρώ τον μήνα για νέους γιατρούς στο νοσοκομείο
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Η έκπληξη στην Αλεξάνδρα Νίκα για τα γενέθλιά της λίγο πριν τον ερχομό της κόρης τους (Βίντεο)
- Άφησε θετικές εντυπώσεις στη Σουηδία η Εθνική και πήρε την ισοπαλία στο φινάλε
- Η πρέσβειρα των ΗΠΑ, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, στη Φωνή της Ελλάδας
- Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 28,5% η ΝΔ, δεύτερη η ΕΛ.Α.Σ. με 15,2%, το ΠΑΣΟΚ με 11,2% στην τρίτη θέση
- Καλαμάτα: Το δράμα των παιδιών της 39χρονης που δολοφονήθηκα από τον σύζυγο της – Δεν μπορεί να τα αναλάβει η θεία τους
- Όλη η μαγεία του Μουντιάλ 2026 στην ΕΡΤ από τις 11 Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου
- Το “Out of the Box Stories” του Pamestoixima.gr κάνει πρεμιέρα με καλεσμένο τον Κώστα Κατσουράνη (vid.) – Χρήστος Σωτηρακόπουλος και Madney κάνουν unboxing και ζωντανεύουν ιστορίες του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook