Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο συνάντησης Πούτιν - Ζελένσκι

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, άφησε σήμερα ανοικτό το ενδεχόμενο συνάντησης του Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε σήμερα ότι είναι πιθανόν να συναντηθούν ο Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ είπε στους δημοσιογράφους ότι μια τέτοια συνάντηση είναι «πιθανή» και «δεν αποκλείεται». Πρόσθεσε επίσης, ότι θα πρέπει πρώτα να γίνουν οι απαραίτητες προεργασίες από τις ομάδες διαπραγμάτευσης.

Την ίδια ώρα έγινε γνωστό ότι ο Ρώσος Πρόεδρος κατά τη συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο ανέφερε ότι υπάρχουν θετικές εξελίξεις στις συνομιλίες με την Ουκρανία.

Πεσκόφ: Οι Ρώσοι που λένε ότι ντρέπονται για τον πόλεμο στην Ουκρανία δεν είναι Ρώσοι

Μιλώντας για τον πόλεμο στην Ουκρανία ο Πεσκόφ δήλωσε πως οι Ρώσοι που λένε ότι ντρέπονται για την «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» της χώρας στην Ουκρανία δεν είναι πραγματικοί Ρώσοι.

«Ένας πραγματικός Ρώσος δεν ντρέπεται ποτέ να είναι Ρώσος», είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε για ένα σύνθημα «ντρέπεται να είμαι Ρώσος» που κάποιοι είχαν επαναλάβει τόσο εντός όσο και εκτός Ρωσίας. «Αν κάποιος λέει τέτοια πράγματα, τότε απλώς δεν είναι Ρώσος», είπε ο Πεσκόφ. Ο Πεσκόφ είπε ότι τα αντιρωσικά αισθήματα αυξάνονται επικίνδυνα στη Δύση και είπε ότι ελπίζει οι δυτικοί ηγέτες να σταματήσουν να υποκινούν μια τέτοια ρωσοφοβία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook