Με μπουφάν αξίας 12.000 ευρώ εμφανίστηκε χθες ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμιρ Πούτιν στη φιλοπολεμική φιέστα που διοργάνωσε για την επέτειο της προσάρτησης της Κριμαίας.

Σύμφωνα με τη Daily Mail ο 69χρονος Βλαντιμίρ Πούτιν , εμφανίστηκε στη σκηνή του κατάμεστου σταδίου Λουζίνσκι της Μόσχας φορώντας ένα λευκό ζιβάγκο κι ένα μπουφάν της ιταλικής φίρμας Loro Piana.

Το… πανωφόρι του δεν πέρασε ωστόσο απαρατήρητο αφού πήραν «φωτιά» τα social media για το κόστος του που αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο ρούβλια (12.000 ευρώ), ποσό υπερδιπλάσιο από τον μέσο ετήσιο μισθό των Ρώσων την περασμένη χρονιά.

Πλήθος αρνητικών σχολίων από χρήστες του ίντερνετ συγκέντρωσε η live stream μετάδοση της ομιλίας του Βλαντιμίρ Πούτιν την Παρασκευή, στο στάδιο «Λουζνίκι» της Μόσχας, στη διάρκεια φιλοπολεμικής εκδήλωσης.

Ο διαχειριστής του καναλιού που «έστησε» το συγκεκριμένο live, δεν απενεργοποίησε τη δυνατότητα σχολιασμού κι έτσι αρκετά ήταν τα επικριτικά σχόλια, που παρομοίαζαν το συγκεκριμένο event του Πούτιν με τις προπαγανδιστικές συγκεντρώσεις του Κιμ Γιονγκ Ουν στη Βόρεια Κορέα.

Όπως λέγεται μάλιστα οι παρευρισκόμενοι που πιέστηκαν μάλιστα να δώσουν το παρόν ήταν δημόσιοι υπάλληλοι και μαθητές. Την ίδια ώρα στο διαδίκτυο έγιναν και αναφορές για παρευρισκόμενους επί πληρωμή…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook