Ο Ρίτσαρντ Γκιρ έβγαλε σε δημοπρασία σπάνια Jaguar για να βοηθήσει την Ουκρανία
Πρόκειται για μια υπερπολυτελή κάμπριο Jaguar XK8 του 1999 που ο Ρίτσαρντ Γκιρ έβγαλε σε δημοπρασία για να ενισχύσει τον αγώνα της Ουκρανίας.
Το πολυτελές αυτοκίνητο του Ρίτσαρντ Γκιρ μια Jaguar από τη συλλογή του, πουλήθηκε έναντι του ποσού των των 31.750 δολαρίων και τα χρήματα θα διατεθούν για τους πληγέντες από τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Αυτό αναφέρεται στην ιστοσελίδα δημοπρασιών Bring А Trailer, μεταδίδει το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων. Όλα τα χρήματα θα δοθούν εξίσου στις οργανώσεις World Central Kitchen και Open Arms Ukraine, οι οποίες βοηθούν τους δεινοπαθούντες από τον πόλεμο Ουκρανούς.
Ολες οι Ειδήσεις
Ειδήσεις
Top Stories
- Τραμπ: «Οι επιθέσεις στο Ιράν θα θα συνεχιστούν έως ότου επιτευχθούν όλοι οι στόχοι, θα εκδικηθούμε για τους θανάτους των Αμερικανών στρατιωτών
- Παναθηναϊκός – Αρης 3-1: Φουλ για τετράδα με Ταμπόρδα και Τεττέη!
- ΠΑΟΚ – Αστέρας Aktor 2-0: Επιστροφή στις νίκες με Χατσίδη και Ζίβκοβιτς
- Νόμος – σοκ στο Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν επιτρέπουν στους άνδρες να χτυπούν τις γυναίκες τους, εφόσον δεν σπάνε κόκαλα ή δεν αφήνουν ανοιχτές πληγές.
- Ψήφος εμπιστοσύνης στους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ
- Βόλος – ΑΕΚ 2-2: Με buzzer beater Ρέλβας η Ένωση γλίτωσε το σοκ Πανθεσσαλικό
- Πάνος Ρούτσι για Μαρία Καρυστιανού: «Εγώ της έλεγα, την παρακαλούσα να κάτσει να μιλήσει. Και εκείνη δεν ήθελε, ήθελε να φύγει» – Όλο το παρασκήνιο (βίντεο)
- Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός 1-2: «Διπλό» στις Σέρρες για τον Θρύλο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook