Δύο νεκροί, τουλάχιστον 20 τραυματίες, εκ των οποίων οι 9 είναι σε σοβαρή κατάσταση, είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της επίθεσης στο εμπορικό κέντρο στο Κρεμεντσούκ, στην κεντρική Ουκρανία.

To εμπορικό κέντρο στο Κρεμεντσούκ ήταν γεμάτο κόσμο όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, καθώς πάνω από 1.000 άνθρωποι βρίσκονταν μέσα στο εμπορικό κέντρο την ώρα του χτυπήματος των πυραύλων, σύμφωνα με τη DailyMail.

Οι αρχές της Ουκρανίας φοβούνται ότι θα υπάρχουν εκατοντάδες νεκροί ενώ οι πρώτες εικόνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δείχνουν το κτήριο να έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

Ο δήμαρχος της πόλης, Βιτάλι Μελέτσκι, σε ανάρτησή του στο facebook τόνισε πως μια ρωσική πυραυλική επίθεση έπληξε μια τοποθεσία «γεμάτη με πλήθος», προκαλώντας θανάτους και τραυματισμούς και πρόσθεσε πως βρίσκεται στο σημείο, χωρίς να αναφέρει απολογισμό θυμάτων.


Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές του Reuters,που επικαλείται τον αναπληρωτή επικεφαλής του προεδρικού γραφείου της Ουκρανίας, Κίριλο Τιμοσένκο, ο πρώτος απολογισμός κάνει λόγο για τουλάχιστον 2 νεκρούς και 20 τραυματίες, εκ των οποίων οι 9 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το Κρεμεντσούκ είναι μια πόλη περίπου 200.000 κατοίκων όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο διυλιστήριο πετρελαίου στην Ουκρανία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook