Μακελειό με πολλούς νεκρούς και τραυματίες σε προάστιο του Σικάγο στο Ιλινόις, όταν νεαρός άρχισε να πυροβολεί στα τυφλά στην παρέλαση για την 4η Ιουλίου.

Το αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε στο προάστιο Χάιλαντ Παρκ του Σικάγου και σύμφωνα με την μαρτυρία ρεπόρτερ της Σικάγο Sun Times, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο, πολλά άτομα ήταν πεσμένα στο έδαφος με αίματα στο σώμα τους, ενώ δεκάδες άνθρωποι έτρεχαν να σωθούν.

Αν και οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες τοπικά μέσα κάνουν λόγο για 6 άτομα νεκρά, και τουλάχιστον 31 τραυματίες (οι 24 σοβαρά) ενώ οι συμμετέχοντες στην παρέλαση ανέφεραν ότι άκουσαν τουλάχιστον 25 πυροβολισμούς.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν ήταν ένας ο δράστης. Για τη ώρα η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε καμία σύλληψη.

Η αστυνομία αναζητά ως ύποπτο έναν λευκό άνδρα, ηλικίας περίπου 18-20 ετών και ζήτησε από τους πολίτες που διαθέτουν πληροφορίες για αυτόν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Ο ύποπτος θεωρείται «ένοπλος και επικίνδυνος» και προς το παρόν διαφεύγει τη σύλληψη. Έχει «μακριά μαύρα μαλλιά και φοράει ένα άσπρο ή γαλάζιο μπλουζάκι», είπε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, ο Κρις Ο’ Νιλ.

Αξιωματούχοι ζήτησαν από τους κατοίκους να αποφεύγουν το κέντρο της πόλης καθώς η αστυνομία «ανταποκρίνεται σε ένα συμβάν».

Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι ο δράστης βρισκόταν στη στέγη ενός καταστήματος όταν σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί.

Δείτε βίντεο από τι στιγμή των πυροβολισμών με ανθρώπους να τρέχουν να απομακρυνθούν:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook