Λατινοπούλου κατά Καπουτζίδη: «Κι εγώ θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες»
H νέα ομοφοβική ανάρτηση της πρώην πολιτεύτριας της ΝΔ Αφροδίτης Λατινοπούλου αποτελεί απάντηση στις δηλώσεις του ηθοποιού Γιώργου Καπουτζίδη, ο οποίος είπε πως θα ήθελε ένα παιδί, αν έβρισκε τον κατάλληλο σύντροφο
H Αφροδίτη Λατινοπούλου για ακόμα μια φορά επανήλθε στο προσκήνιο και στον στόχο της έβαλε τον ο σεναριογράφο και ηθοποιό Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε ότι θα υιοθετούσε ένα παιδί στην περίπτωση που θα έβρισκε τον κατάλληλο σύντροφο.
Η πρώην πολιτεύτρια με τη Νέα Δημοκρατία, που έχει απασχολήσει αρκετές φορές την κοινή γνώμη με επιθέσεις κατά διασήμων και μη, αυτή την φορά έγραψε στο Facebook: «Και εγώ θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες. Έλεος πια. Έχουν δολοφονήσει τη λογική».
Τι είχε πει ο Γιώργος Καπουτζίδης για το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού στο περιοδικό «Hello»: «Αν βρω τον σωστό άνθρωπο, θα το κάνω. Ένας ακόμα λόγος που μιλώ ανοιχτά για το δικαίωμα του γάμου και της τεκνοθεσίας είναι γιατί εγώ αυτά τα δικαιώματα δεν τα είχα. Δεν μου είπε κανείς ότι έχω αυτή την προοπτική. Όταν κατάλαβα ότι είμαι gay, συνειδητοποίησα ότι θα πρέπει να ζήσω μια ζωή μόνος και κρυμμένος. Θέλω λοιπόν οι νέοι να έχουν αυτή την προοπτική, να ξέρουν ότι αν θέλουν να έχουν στο πλευρό τους έναν άνθρωπο, μπορούν να το κάνουν. Κι αν θέλουν να παντρευτούν με τον σύντροφο τους και να κάνουν οικογένεια, να μπορούν επίσης να το κάνουν. Αυτά που εγώ δεν είχα – και μπορεί πλέον το τρένο να έχει φύγει για μένα, δεν το γνωρίζω – δεν θέλω να τα στερηθούν οι νέοι άνθρωποι».
Ολες οι Ειδήσεις
- Η Αποστολάκη ρωτά μάρτυρα, που είχε προτείνει η ίδια , ποιος τον κάλεσε στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ (βίντεο)
- «Την κούρεψε ο πατέρας της όταν του ζήτησε να πάει κομμωτήριο», νέες μαρτυρίες για την 16χρονη Λόρα που παραμένει άφαντη – «Ήθελε να φύγει με τη μητέρα της»
- Περικλής Κονδυλάτος: Τα φιλιά στο στόμα με μυστηριώδη γυναίκα – Φωτογραφίες
- Μέλπω Ζαρόκωστα: Ήταν ένας πολύ δυνατός και ακούραστος άνθρωπος, αγωνίστηκε σκληρά, είπε ο γιος της (βίντεο)
- Star- MasterChef 10: Πρεμιέρα την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2026 στις 21:00 – Δείτε το τρέϊλερ
- Happy Traveller στο Τορόντο του Καναδά Σάββατο 17 Ιανουαρίου στις 16.45, στον ΣΚΑΪ
- Βασίλης Μπισμπίκης: Η φωτογραφία με το γιό του και η τρυφερή ευχή για τα γενέθλια του
- «Chef στην κουζίνα σας»: Μπουκατίνι με καπνιστή πανσέτα, πρωτότυπα λαζάνια στο τηγάνι και λαχταριστές μαφαλντίνες με γαρίδες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook