Ιωάννα Τούνη: Εγώ κανονικά θα έπρεπε να είμαι σε καμιά θάλασσα ή σε μια πισίνα ή σε κάτι με νερό αλλά τέλος πάντων….(video)

Μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητα της Ιωάννας Τούνη, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί και βέβαια πρέπει να προσέχει…
Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της και η Ιωάννα Τούνη, πλέον μιλά ανοιχτά για το πώς βιώνει αυτή την περίοδο στη ζωή της, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.
Το ζευγάρι έμεινε στο σπίτι αυτό το Σαββατοκύριακο, κάτι το οποίο δεν άρεσε καθόλου στην Ιωάννα Τούνη, η οποία ωστόσο υπακούει στις συμβουλές της γυναικολόγου της.
«Εγώ κανονικά σήμερα θα έπρεπε να είμαι σε μια θάλασσα, σε μια πισίνα, σε κάτι με νερό τέλος πάντων, αλλά έμεινα σπίτι, δεν πειράζει. Δε με άφησε η γυναικολόγος μου να βγω το Σαββατοκύριακο. Μου είπε ότι έχει πάρα πολύ υψηλή θερμοκρασία. Θα μου πέσει η πίεση και θα πέσω και εγώ κάτω. Οπότε κάθομαι εδώ πέρα», εξήγησε μέσω instragram η Ιωάννα Τούνη.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ακρίτα μετά τις αντιδράσεις για την επίθεση στον δημοσιογράφο Προβολισιάνο: «Το κλείνω εδώ, καταντήσαμε αηδία… κουράσαμε»
- ΠΑΟΚ – Βόλφσμπεργκερ: Πέμπτη 7 Αυγούστου 2025 στο OPEN
- Εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων EFJ-PJS για δημοσιογράφους στη Γάζα: «Από δημοσιογράφο σε δημοσιογράφο»
- Παρί Σεν Ζερμέν – Τότεναμ: Το UEFA Super Cup ζωντανά στο MEGA
- Ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Βαγγέλης Γιακουμής και τη νέα τηλεοπτική σεζόν είναι στο Action 24
- Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ με βολές από Αρβανίτη και Φαραντούρη κατά της Ακρίτα για την επίθεσή της στον δημοσιογράφο Άγγελο Προβολισιάνο
- Ανδρέας Λάμπρου – «Μίλα μου για Καλοκαίρια»: Ένα τραγούδι που μας ξυπνά αναμνήσεις και μυρωδιές από το Καλοκαίρι
- Απόστολος Λύτρας: Πως έγινε το ατύχημα με το σκάφος του στη Σαντορίνη – «Χτύπησε ελαφρά η σύζυγος μου»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook