Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Νέες φωτογραφίες από το γαμήλιο ταξίδι στις Μαλδίβες

Στις εξωτικές Μαλδίβες πήγαν για το γαμήλιο ταξίδι , η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης.
Ο Μάριος Καπότσης και η Κόνι Μεταξά παντρεύτηκαν στις 9 Ιουλίου στα Χανιά σε μια εντυπωσιακή τελετή στην εκκλησία αλλά και στην ποαραλία όπου έδωσαν όρκους αγάπης και πίστης, ενώ λίγες μέρες αργότερα ξεκίνησαν για το ταξίδι του μέλιτος.
Όπως είχε εξομολογηθεί στο Instagram η Κόνι Μεταξά αν και στην αρχή προβληματίστηκαν για το αν θα πάνε στο Μπαλί ή στις Μαλδίβες, επέλεξαν τελικά Μαλδίβες απ όπου και ανεβάζουν διάφορα στιγμιότυπα από την …εξωτική καθημερινότητα τους!ω
Κόνι Μεταξά – Ξετρελαμένη με τις Μαλδίβες:
«Έχω δηλώσει ξανά πως ήξερα ότι θα παντρευτώ τον Μάριο από πολύ νωρίς. Είναι ένας άνθρωπος που σου εμπνέει εμπιστοσύνη αλλά πέρα από αυτό είναι πολύ υποστηρικτικός, κυρίως στη δουλειά και στα όνειρά μου. Ό, τι βάζει στο μυαλό του το καταφέρνει και πάντα βρίσκει λύσεις. Έχει τεράστια καλοσύνη και είναι πολύ φωτεινός. Νομίζω ότι μια γυναίκα δεν ζητάει κάτι άλλο από έναν σύντροφο», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της στο TLIFE η Κόνι Μεταξά.
Μάριος Καπότσης – Η ανάρτηση από τις Μαλδίβες:
«Υπάρχει υγεία στη σχέση μας, η σχέση είναι σοβαρή. Το να κάνω οικογένεια και παιδιά είναι ένας από τους στόχους της ζωής μου. Οι γονείς μου είναι παντρεμένοι πάνω από 30 χρόνια και αποτελούν για μένα πρότυπο ζωής. Είναι δύσκολο να κρατήσει ένας γάμος τόσα χρόνια και είμαστε πολύ ευλογημένοι ως οικογένεια. Η δημιουργία οικογένειας και παιδιών είναι ένας από τους άμεσους στόχους μου», είχε δηλώσει μιλώντας στην Realife ο Μάριος Καπότσης.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις