Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Η ηλικία μου δεν συνάδει τόσο με τη ζωή που έχω κάνει»
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας ο νικητής του φετινού Survivor είναι αχώριστοι και όπως δείχνουν φούλ ερωτευμένοι.
Σε κοινή συνέντευξη που έδωσαν στο περιοδικό OK! Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας, μίλησαν και για το αν πρόκειται να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας!
Στάθη, σε πρόσφατο Q&A που έκανες στο Instagram οι περισσότεροι followers ρωτούσαν αν θα παντρευτείς με την Αλεξάνδρα.
Αλεξάνδρα: Αυτή η ερώτηση παίζει πολύ.
Στάθης: Το κορίτσι να ρωτήσετε.
Αλεξάνδρα: Κοίταξε, η αλήθεια είναι ότι επειδή είναι φρέσκο θέλουμε να το ζήσουμε λιγάκι ακόμα σαν ζευγαράκι. Νεανικά και πιο χαλαρά. Μας αρέσει πολύ που ο κόσμος μάς θέλει μαζί. Παίρνουμε πολλή αγάπη και μας λένε συνέχεια πόσο ταιριάζουμε.
Αλεξάνδρα, σε φοβίζει η σκέψη δεύτερου γάμου;
Αλεξάνδρα: Η αλήθεια είναι ότι η ηλικία μου δεν συνάδει τόσο με τη ζωή που έχω κάνει. Είμαι 29 χρόνων και ήδη έχω έναν γάμο και ένα διαζύγιο. Η πορεία μου ως τώρα μοιάζει με εκείνη μιας πιο μεγάλης γυναίκας. Μπορώ να σου πω λοιπόν ότι ο γάμος δεν είναι στα πολύ κοντινά μου σχέδια.
Στάθης: Νομίζω ότι ο γάμος είναι και λίγο υπερεκτιμημένος. Μπορεί να είσαι με τον άνθρωπό σου ευτυχισμένος και να μην έχεις παντρευτεί ποτέ στη ζωή σου. Υπάρχουν πολλά ζευγάρια που είναι παντρεμένα αλλά όχι ευτυχισμένα. Εμένα με νοιάζει πρώτα να είμαστε ευτυχισμένοι και αγαπημένοι. Ένα παιδί, για παράδειγμα, σε δένει πιο πολύ, σε φέρνει πιο κοντά με τον άνθρωπό σου και είναι πραγματική ευτυχία. Στην ουσία ο γάμος είναι ένα χαρτί και ένα πάρτι για τους συγγενείς σου.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ο Παναγιώτης Στάθης στην ΕΡΤ – Η ανακοίνωση του σταθμού
- Μητσιάς: Για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια δεν τραγούδησε τον «Γιάννη τον φονιά» του Γκάτσου μετά την απαγόρευση του γιού του Μάνου Χατζιδάκη, αλλά απήγγειλε μόνο τους στίχους – Βίντεο
- Κατασχέθηκαν 6,2 τόνοι ακατάλληλων κρεάτων στην Αττική – Εντοπίστηκε παράνομο εργαστήριο στο Ίλιον – Εικόνες
- Επικοινωνία Μητσοτάκη με Νόλαν για την «Οδύσσεια» – Το μήνυμα του πρωθυπουργού για το ομηρικό έπος
- Μαφία της Κρήτης: Πάνω από 6 ώρες απολογούνταν ο ιατροδικαστής Χανίων για τις αλλοιωμένες εκθέσεις – Αφέθηκε ελεύθερος με όρους – Οι δηλώσεις των δικηγόρων του (βίντεο)
- Σύρος : «Δεν ήταν αμυντικό το χτύπημα αλλά άκρως επιθετικό», λέει η οικογένεια της 42χρονης διασώστριας που μαχαιρώθηκε θανάσιμα
- Σύρος: Βίντεο από τη στιγμή που η 41χρονη εισβάλλει μεταμφιεσμένη στο σπίτι του ζευγαριού και ο άνδρας την καταδιώκει – Η μαχαιριά στο θώρακα από τον δράστη ήταν η θανατηφόρα
- Συνταγματική αναθεώρηση: Χωρίς συναίνεση η πρώτη ψηφοφορία – «Παρών» από Μπακογιάννη για τη θητεία του ΠτΔ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook