Μία κούκλα η Έλενα του The Bachelor μετά τις πλαστικές.

Μπορεί να μην ήταν η μεγάλη νικήτρια ωστόσο η Έλενα Παπαμεθοδίου έχει αλλάξει πολύ μετά το the Bachelor και αυτό φαίνεται.

H ίδια, μετά την εντυπωσιακή απώλεια που είχε στα κιλά της, αποφάσισε να αλλάξει και τη μύτη της και έτσι έκανε πλαστική.

Μία κούκλα η Έλενα του The Bachelor μετά τις πλαστικές

«Το πήρα απόφαση να κάνω πλαστική γιατί όταν δεν μου αρέσει κάτι επάνω μου θέλω να το αλλάζω, νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου. Είχα αναπνευστικό πρόβλημα με το διάφραγμα και έτσι αποφάσισα να κάνω και πλαστική.

Είχα κατακτήσεις και πριν και τώρα. Μερικές φορές περπατάω στον δρόμο και ο κόσμος με αναγνωρίζει. Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερη, όμως πριν μπω στο Bachelor είχα σχέση στην οποία είχα δώσει το 100%. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν μου φέρθηκε καθόλου καλά, με έχουν απατήσει», είπε χαρακτηριστικά.

Η Έλενα έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και έχει κάνει μεταπτυχιακό στο marketing στο University of Derby στην Αγγλία. Παράλληλα, έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, συμμετέχοντας έπειτα σε εκπομπή καναλιού πανελλαδικής εμβέλειας, ενώ έχει ασχοληθεί και με το modeling.

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook