Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να μην έχει κάνει ακόμη καμία αναφορά στις φήμες περί εγκυμοσύνης που κυκλοφορούν από αρχές του καλοκαιριού, ωστόσο οι νέες της φωτογραφίες είναι μάλλον αποκαλυπτικές

Το βράδυ της Πέμπτης (4-08) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με καλοκαιρινή διάθεση ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες της στις οποίες ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα φορώντας ένα εφαρμοστό μπλουζάκι και ένα τζιν σορτς. Φυσικά δεκάδες ήταν τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες με ευχές!

Πρόσφατα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δέχτηκε απανωτές ερωτήσεις στον λογαριασμό της στο instagram, για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της, ωστόσο, η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει κάτι.


«Μου στέλνετε πολλά μηνύματα ότι έχουμε χαθεί, όντως, αλλά σιγά σιγά βρίσκω τα πατήματά μου…», έχει πει
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε λοιπόν να πραγματοποιήσει ένα QnA και κάποιος από τους διαδικτυακούς της φίλους, τη ρώτησε για τον λόγο που έχει αποτραβηχτεί από τα social media.

«Δεν σας έχω ξεχάσει καθόλου, συνεχίζω να σας σκέφτομαι και να σας αγαπώ. Το τελευταίο διάστημα όμως είχα μια μετακόμιση (φαντάζομαι ξέρετε τι σημαίνει αυτό). Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει αλλά είμαστε σε καλό δρόμο», έγραψε η ίδια, δημοσιεύοντας παράλληλα μια φωτογραφία με τις κούτες της μετακόμισης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook