Ξέσπασε η Μαρία Αντωνά μετά τις νέες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ ο οποίος έκανε λόγο για επικοινωνιακά παιχνίδια στρατηγικής όσο ο Άρης Σοϊλέδης βρισκόταν στο Survivor.

Ανεβάζοντας μια σειρά από βίντεο στο instagram η Μαρία Αντωνά δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ:

«Καλησπέρα παιδιά, την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα από την Κρήτη, εμείς είμαστε εδώ κάνουμε διακοπές άλλοι όμως δεν χάνουν το χρόνο τους και μιλούν για εμάς, αναφέρονται πάλι λοιπόν σε καταστάσεις και σε πράγματα τα οποία μπορεί να έχουν συμβεί μπορεί και όχι μόνο και μόνο για να έχουν ακόμη μία φορά την ευκαιρία και το βήμα να ασχοληθούν μαζί τους τα site, τα blogs αλλά και ο κόσμος.

Επειδή μου έχετε στείλει πάρα μα πάρα πολλά μηνύματα θα ήθελα να τοποθετηθώ. Άνθρωποι οι οποίοι υπήρξαν μέσα σε ριάλιτι, είχαν λόγο και υπόσταση και μάλιστα έχουν πληρωθεί και για αυτό, διαψεύδουν τον ίδιο τους τον εαυτό τόσο καιρό. Επέμεναν, έβγαιναν μετά σε εκπομπές, ισχυρίζονταν πράγματα τα οποία έθιγαν οικογένειες, σπίτια, ανθρώπους, γυναίκες, άντρες, πόσα άτομα μαζί»,ανέφερε η Μαρία Αντωνά.

Μαρία Αντωνά – Αναλυτικά όσα είπε:

Δείτε τις πρόσφατες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανούηλ στην εφημερίδα Espresso

«Η συγκεκριμένη κοπέλα μού είχε στείλει δεκάδες μηνύματα πριν μπω στο παιχνίδι, εξυψώνοντάς με, λέγοντάς μου πως με γούσταραν εκείνη κι ο Άρης. Προφανώς το έκανε στρατηγικά με όλους τους παίκτες πριν μπουν στο παιχνίδι αλλά και μετά, για να στηρίζουν τον αρραβωνιαστικό της στις συνεντεύξεις τους. Είναι μια κοπέλα με στρατηγική. Όταν βγήκα της τηλεφώνησα και της εξήγησα πως ήταν χιουμοριστικά αυτά που έλεγα για την Σοφιάννα, όχι για να της κάνω κακό.

Εκείνη τότε μου είπε «ωραία, μόλις βγεις στις εκπομπές και πεις πως έκανες χιούμορ, θα βγω κι εγώ και θα αναθεωρήσω δημοσίως… Διότι είχε μιλήσει πολύ άσχημα για εμένα. Εγώ έκανα αυτό που της υποσχέθηκα αλλά εκείνη δεν τήρησε το λόγο της», δήλωσε πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

ΠΗΓΗ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook