Η επιχειρηματίας μας δείχνει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της.

Αυτό το Καλοκαίρι είναι πολύ ξεχωριστό για τη Μαίρη Συνατσάκη, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της. Η γνωστή επιχειρηματίας και ο σύντροφός της, Ίαν Στρατής, πρόκειται να γίνουν γονείς σε λίγο καιρό και η χαρά τους δεν περιγράφεται!

Εδώ και μερικές μέρες, το ερωτευμένο ζευγάρι είναι στην Κρήτη μαζί με τους φίλους του και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του. Μάλιστα, η Μαίρη Συνατσάκη έχει μοιραστεί αρκετά στιγμιότυπα από το ταξίδι της με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

Ανήμερα της ονομαστικής της γιορτής, η επιχειρηματίας ευχαρίστησε όλους όσοι έστειλαν τις ευχές τους, δημοσιεύοντας στο Instagram μία νέα φωτογραφία της με μπικίνι, δείχνοντάς πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Για ποιες από όλες τις ευχές να πρωτοευχαριστήσω δεν ξέρω… αλλά στέλνω όλη την καλοσύνη πίσω σε όλους σας! Χρόνια πολλά σε ολάκερη την χώρα και έξτρα ευχαριστώ που με κάνετε να γιορτάζω δυο φορές τον χρόνο», έγραψε η επιχειρηματίας στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook