Αυτό θα πεί έρωτας μεγάλος! Τι κι είναι παντρεμένοι η Τζούλια Κόλλια με τον Κώστα Μακρυγιώργη! Της έκανε και δεύτερη …πρόταση γάμου, φυσικά και με δεύτερο μονόπετρο!

Σε μια ρομαντική απόδραση στο Κάπρι η Τζούλια Κόλλια δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύζυγο της με τον οποίο είναι παντρεμένη εδώ και 5 χρόνια!

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως ο αγαπημένος της, Κώστας Μακρυγιώργης της έκανε την πιο όμορφη έκπληξη στις διακοπές τους στο Κάπρι της Ιταλίας, καθώς γονάτισε για δεύτερη φορά, δίνοντάς της ένα εντυπωσιακό μονόπετρο.

Όπως δείτε και στο βίντεο, το ζευγάρι βρίσκεται στη θάλασσα μέσα σε σκάφος, έχοντας θέα το ηλιοβασίλεμα, με τον γνωστό πλαστικό χειρούργο να κρατά το χέρι της αγαπημένης του ενώ της φοράει το δαχτυλίδι.

«Όσες φορές κι αν μου το ζητήσεις η απάντηση θα είναι NAI. Μετά από 5 χρόνια γάμου…I DO…again and again. Σε ευχαριστώ για την υπέροχη έκπληξη σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη που έχουμε ταξιδέψει μαζί…11 years. Σε λατρεύω αγάπη μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τζούλια Κόλλια.


Η Τζούλια Κόλλια και ο Κώστας Μακρυγιώργης παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2017 στην Πάτρα, στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος στον Ψαθόπυργο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook